E2y

Verpleegkundige babyvarkens

Als u overweegt fokvarkens en of al een zwanger varken. U moet de cyclus van spenen baby door de moeder, maar ook spenen met de hand leren als de moeder is om wat voor reden niet bereid of niet in staat om het aantal spenen om alle van de baby varkens.

Altijd niet uit wat de situatie in de fokkerij altijd zelf financieel voor te bereiden op de mogelijkheid van het hebben van te maken met de dood, mogelijk dierenarts noodsituaties, en hulp bij het spenen. Deze duurder zijn dan de werkelijke winst op zich.

Eerst moet je weten een baby varken moet blijven spenen tot 6 weken oud. Meestal een keer per uur gedurende ongeveer 24 seconden in een tijd van de moeder. Als dit niet gebeurt moet u mogelijk om in te grijpen overhalen en het houden van de baby dicht bij tepels van de moeder, zodat ze niet afdwalen en sterven.

Verpleegkundige babyvarkens.
Verpleegkundige babyvarkens.

Een handige truc om te weten.
Zo vreemd als dit mag klinken de varkens eigenlijk meer profiteren van bepaalde tepels dan andere tepels van de moeder.
U zult merken dat de tepels naar de voorkant van de moeder varken in vergelijking met de tepels naar de achterkant van de moeder varken daadwerkelijk produceren meer melk dan de achterste tepels. Ze zijn ook veiliger positie voor de baby om het risico op het krijgen geschopt.

U zult varkens die spenen van de voorpagina tepels zal groeien ook zwaarder worden op 6 weken dan de varkens spenen van de achterkant vinden.
Dus als je ooit opgevallen een varken steeds te licht van gewicht kunt u de varkens draaien om de lichtere varkens dichter bij het front in de hoop van de baby terug te keren naar een normale gezonde toestand te brengen.

Voorbereiding voor verlies
het huidige sterftecijfer van de baby varkens in de spenen etappes zijn nog het hoogst. Maar dit betekent niet dat je hetzelfde geluk hebben. Soms nog geboren varkens en andere sterfgevallen zal optreden. De meeste keren niet een te voorkomen en niet jouw schuld. Het beste ding om te doen om jezelf voor te bereiden op dit soort situaties om te gaan is om te bezoeken andere fokkers voordat u besluit te fokken. Ervaring geboorte en spenen eerste hand van een ervaren kweker en worden opgeleid in de ontberingen die komen met fokken.

Handopfokvoer verweesde varkens

Verpleegkundige babyvarkens.
Verpleegkundige babyvarkens.

In het geval van de moeder weigert of niet in staat om spenen varkens kan het nodig zijn om in te stappen je wordt. Maar alleen als het absoluut nodig is.
Het slagingspercentage van de hand verhogen zuigeling varkens is laag. En zeer moeilijk.
Warmte pads of lampen zijn nodig om de hand te verhogen varkens te wijten aan jonge baby's niet in staat om hun eigen warmte vasthouden. Een constante temperatuur van tussen de 85 en 90 graden is ideaal.

Zaait kunstmelk en geitenmelk zuigeling kunstmelk zijn de enige goede opties in het vervangen melkbron van een varken.
Gebruik nooit koemelk, is het erg moeilijk voor de spijsvertering. Melk gevoed kan worden met behulp van een zuigfles en speen, de melk opgewarmd tot een lichaamstemperatuur. Je hoeft alleen om dit te doen voor een korte termijn, omdat varkens zijn gemakkelijk geleerd te drinken uit een kom.

Een jong varken te drinken uit een kom slechts topje van de varkens neus in en uit de melk een paar keer te leren en meestal ze snel het idee krijgen van wat te doen.

Bij de geboorte beginnen met 2-3 theelepels per dag en geleidelijk aan werk je weg omhoog als de dagen voorbij. Op dag 7 tot 10 u laten kennismaken met een vaste voeding genaamd biggetje voorgerecht kruip.
Een extra supplement van ijzer is ook ideaal zijn biggen zijn niet goed met het creëren van hun eigen ijzer.