E2y

Hoe maak je een kip ei uitbroeden

Broedeieren hoeft niet te specifiek worden gezien in een schuur in een boerderij in het midden van nergens. Je kunt eigenlijk uitkomen uw eigen kippeneieren als u zo'n interessant evenement mee te maken. Als u een leraar bent, laat uw leerlingen zien hoe een echte ei uitkomt is een wetenschappelijk experiment dat zeker zal vangen hun interesse en verbeelding. Wilt u deze interessante wetenschappelijk experiment, voert u een thuis voor uw kinderen, of op school voor de studenten, hieronder zijn de stappen op hoe dit te doen.

  • Verkrijg de bevruchte eieren. Je moet in staat zijn om bevruchte eieren te vinden vanaf kwekerijen of pluimveehouders. Het kan nodig zijn om een beetje te reizen buiten de stad om dit te doen, maar het zal de moeite waard zijn. Sta erop dat je de eieren op uw eigen te kiezen. Zorg ervoor dat je eieren die zijn middelgrote en onbeschadigd zijn, zonder scheuren of gaten te kiezen. Koop enkele eieren, wanneer de embryo's niet overleven.
  • Zoek een incubator Er zijn twee belangrijke soorten van incubators:. De geforceerde incubator, en de nog steeds lucht incubator. Geforceerde lucht incubators zijn groot en kan een hoop eitjes komen. Het heeft ook een ventilator om de lucht in circuleren. Still-air incubators kleiner en slechts enkele eieren tegelijkertijd hebben. Zoals de naam al impliceert, is het niet hebben van een ventilator om lucht te laten circuleren. Vraag uw dierenarts of hij weet van leveranciers die verhuren incubators voor u, als u broedeieren tijdens bepaalde periode. Vraag ook naar op welk type incubator zou best past bij uw behoeften.
  • Test uw incubator. Voordat je de eieren binnen voor het uitbroeden, schakelt de incubator en test of het goed werkt. Zorg ervoor dat de temperatuur en de vochtigheid in de incubator blijft constant gedurende ten minste 24 uur. Incubators moet binnen worden gevestigd, waar sprake is van voldoende lucht en goede ventilatie.
  • Incubeer de eieren. Zodra u tevreden bent met de prestaties van de incubator, kun je nu de eieren plaatsen erin. Zodra je ze in, zult u merken dat de temperatuur zal dalen na een paar uur. Niet om de temperatuur aan te passen gedurende 48 uur proberen na het plaatsen van de eieren binnen. U moet broeden de eieren voor ongeveer 21 dagen.
  • Pas de temperatuur en vochtigheidsgraad. Vergeet niet om de temperatuur op een constante van 100 graden Fahrenheit voor geforceerde lucht incubators. Windstille incubators moet een temperatuur van 102 graden. De luchtvochtigheid dient ook niet uitkomen boven ongeveer 60% voor de meeste van de incubatieperiode. Verhoog de luchtvochtigheid tot 65% als je eenmaal ziet dat de eieren beginnen te luik.
  • Draai het ei. Ongeveer 4 tot 6 maal daags, de eieren u bij halve slag intervallen. Als het begint te luik echter niet draaien voor drie dagen. Zachtjes Doe dit zodat je niet schadelijk voor de embryo's binnen.
  • Bekijk de eieren uitkomen. Zodra de kuikens beginnen die uit de schelpen, leun achterover en kijk hoe ze het doen op hun eigen. Het maakt niet uit hoe moeilijk het ook mag lijken voor hen, weerstaan aan de drang om hen te helpen. Zij moeten in staat zijn om eruit te komen van de shell zelf, zodat ze goed kunnen rijpen.

Hoe maak je een kip ei uitbroeden. Verkrijg de bevruchte eieren.
Hoe maak je een kip ei uitbroeden. Verkrijg de bevruchte eieren.

Altijd de praktijk een goede hygiëne bij het uitkomen van de eieren. Zodra alle eieren worden uitgebroed, schoon uit de incubator grondig te bereiden voor de volgende batch.