E2y

Hoe maak je een schaap boerderij te kopen

Het kopen van een schapenboerderij is een goed idee als je van landbouwmethoden, boerderijdieren en zou willen zorgen voor deze zachtaardige wezens. Hoewel het misschien veel van uw tijd, moeite en geld te nemen, zal het iets de moeite waard om in als schapen wordt gewaardeerd voor hun wol en zijn gemakkelijker om de neiging om dan elke andere vee - schapen niet gemakkelijk toegeven aan de ziekte en virussen. Kom scheren tijd, zult u zien hoeveel wol je kunt krijgen van uw kudde schapen en het zal niet ze zelfs pijn in het proces. In feite, wol-scheren helpt ademen hun huid en stimuleert hun klieren om te groeien gezonder wol. U kunt produceren zuivel van schapen, ook. Dat is meer waarde voor je geld. Gewoon niet zijn als andere schapen eigenaars die hen behandelen slecht.

Als het gaat om het kopen van een schapenboerderij, hier zijn enkele tips en suggesties om u te helpen:

1. Maak een lijst van vragen en vul dit uit als uw persoonlijke gids:

  • Waarom wil je een schaap boerderij te kopen?
  • Hoeveel zal het om een schapenboerderij beginnen?
  • Hoeveel hoofden van schapen wilt u beginnen?
  • Hoeveel geld zou je bereid zijn om te investeren?
Hoe maak je een schaap boerderij te kopen. Uw financiële investering zal afhangen van het land.
Hoe maak je een schaap boerderij te kopen. Uw financiële investering zal afhangen van het land.

Sommige antwoorden om u te helpen:

  • In te gaan op schapenhouderij is in feite een ideale investering. Volgens de statistieken van sheep101.info , schapen bestaat uit slechts 1% van de totale veestapel ontvangsten in de Europa.
  • Uw financiële investering zal afhangen van het land, huisvesting, machines en arbeid. Echter, hoeft u niet per se om deze zelf aan uw eigen schapen boerderij te beginnen. Denk aan leasing of huur aan het begin van uw zakelijke onderneming.
  • Afhankelijk van uw budget, kunt u beginnen met 22 hoofden van schapen met inbegrip van de ooien of vrouwtjes voor de fok.

2. U kunt beginnen met het opbouwen van uw schapenboerderij van Oxfam Europa. Oxfam Europa heeft een aan de gang zijnde het geven van geschenken liefdadigheidsproject, waar u kunt een schapenboerderij te kopen voor je vrienden of voor uw bedrijf. Voor slechts 40€ kan je een schaap die u zullen helpen het genereren van inkomsten uit de wol die is geleverd aan de textielindustrie. Voor meer informatie, bezoek: oxfamamericaunwrapped.com

3. Scout voor een ideale locaties in uw regio. Met ingang van 2009, waren er meer dan 5 miljoen stuks van de schapen verspreid in boerderijen in Iowa, Texas, Californië, Montana, Oregon, Wyoming, Dakota, Colorado en Utah. Dit geeft je een idee over waar je kunt beginnen met het zoeken naar schapen boerderijen. Internationaal zijn schapen boerderijen bloeien in Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk.

4. Ten slotte, contact op te nemen met uw plaatselijke landbouw en biologische landbouw Office (4H) en verkoop je idee van het kopen van een schapenboerderij. Ze zijn er zeker om het woord eruit te komen en je te verbinden met schapenboerderij eigenaars of gemeenschap in uw plaats.

Hoe maak je een schaap boerderij te kopen.
Hoe maak je een schaap boerderij te kopen.

Schapenhouderij is niet een get-rich-regeling, zal het u toestaan om geld te verdienen aan het zeker, maar de boeren gaan in schapenhouderij, omdat ze er dol op. Als je voelt dat je nodig hebt om meer opgeleid over schapenhouderij, aarzel dan niet om een cursus over landbouw en veeteelt te nemen.