E2y

Hoe te kippen af te weren

Heb je kippen lopen rond uw huis tuin

Heb je kippen lopen rond uw huis tuin? Ze zijn zeker prachtig. Omdat ze zich voeden met slakken en insecten, je zorgen minder over uw groenten en bloemen. Maar ondanks hun schijnbare nut, moet je ook oppassen voor hen. Ze kunnen gemakkelijk aanrichten grote ravage. Waarschuw je als ze eenmaal beginnen te graven kuilen en het nemen van vuil baden. Deze activiteiten zijn zeker gaat om uw groenten en bloemen schaden.

Dus, als je denkt van manieren over hoe u kunt afstoten kippen uit uw huis tuin, hier zijn enkele praktische tips om te overwegen:

  • Zet een hek om uw huis tuin. Dit is de eenvoudigste en de meest praktische oplossing die er zijn. Door het ophangen van een hek, kunt u gemakkelijk de bescherming van uw huis tuin van die kippen. Natuurlijk, het is altijd het beste te vertrouwen op kippengaas. Naast het feit dat stevig, ze zijn, letterlijk, gratie de woordspeling, bedoeld en ontworpen voor kippen - hetzij om te schuilen hen of aan hen buiten te houden. Denk na over hoe je kunt uit de afrastering goed. Houd het vrij, zodat u kunt de aantrekkelijkheid van uw huis tuin te onderhouden.
  • Bescherm de voet van uw planten. Dit is een goed alternatief als omheining uw huis tuin niet een beroep op u. Ook hier kunt u gebruik maken van een aantal kippengaas. U kunt ze op de grond, zodat u kunt de basis van uw planten te dekken. De kippen zullen worden gefrustreerd wanneer ze het gevoel het kippengaas. Verwachten dat ze automatisch voorkomen dat de plek die u gedekt.
  • Doe wat rivier rots grind rond uw planten. Dit is geïnspireerd op de tweede suggestie hierboven vermeld. Als er een aantal rivier rots grind op de bodem, kan kippen het moeilijker vinden en lastig te graven. Nogmaals, moet die u in staat om ze te verdrijven uit het gebied. By the way, rivier rots grind is een goed alternatief voor mulch.
  • Stel een sprinklerinstallatie. Dit kan een aantal kosten met zich meebrengen, maar het kan twee doelen dienen. By the way, het installeren van een sprinkler systeem dat beweging geactiveerd. Als die kippen komen een beetje dichter bij uw gewaardeerde groenten of bloemen, wordt de sprinklerinstallatie gaat automatisch werken. De douche gaat verrassen en ze rijden. Omdat kippen haat nat, het is vrij gemakkelijk om hen te leren om weg te blijven van dat specifieke gebied.
  • Plan de afstand in uw huis tuin. Beschouw het planten van uw groenten en bloemen dicht bij elkaar. Zich te ontdoen van de opent ruimtes. Door dat te doen, je in principe frustreren die kippen. Je laat ze geen ruimte om te krabben of te graven. Als dat gebeurt, zullen ze minder geïnteresseerd om uw planten pesten.

Als de bovenstaande suggesties zijn nutteloos

Hoe te kippen af te weren. Zet een hek om uw huis tuin.
Hoe te kippen af te weren. Zet een hek om uw huis tuin.

Als de bovenstaande suggesties zijn nutteloos, je nog steeds je laatste redmiddel. Je kunt gewoon bouwen een gesloten pen en daar neergezet die kippen. Of wilt u misschien een kip trekker te krijgen. Het is een kleine pen. Aangezien het draagbaar is, kunt u gemakkelijk positioneren rondom uw huis tuin. Dat geeft u de volledige controle. U kunt gewoon beslissen waar je wilt die kippen blijven. Dat moet je je gemoedsrust.