E2y

Hoe maak je een broedmachine te bereiden voor kuikens

Pas uitgekomen kuikens zal delicate huisvesting nodig hebben om een goede ontwikkeling en gezondheid te waarborgen. De geschikte huisvesting voor deze kuikens heet een broedmachine. Zij zullen wonen in de broedmachine totdat ze volwassen op een leeftijd waar ze kunnen overleven in een kip staatsgreep. De broedmachine zal een aantal items nodig als u wilt dat uw kuikens te overleven. Er moet voldoende ruimte voor de kuikens om te bewegen met behoud van fatsoenlijke bescherming van buiten elementen die hun voortbestaan kunnen bedreigen zijn. De broedmachine moet worden voorbereid met voldoende warmte met een goed aanbod van voedsel en water. Afgezien van deze voorwaarden, zijn er andere omstandigheden die je zal moeten maken om ervoor te zorgen dat uw kuikens groeien tot gezonde toevoegingen worden om je kip staatsgreep.

Hoe maak je een broedmachine te bereiden voor kuikens. Maak een broedmachine.
Hoe maak je een broedmachine te bereiden voor kuikens. Maak een broedmachine.
  1. Maak een broedmachine. Idealiter een broedmachine is een gebied dat kuikens zal scheiden van de rest van de inwoners van uw kippenhok. De broedmachine kan een klein gedeelte van uw kippenhok dat genoeg muren om te voorkomen dat de grotere kippen uit vliegen in en knoeien met de kuikens moet worden. In het geval dat u niet de ruimte voor hebben, dan kunt u vooraf gebouwde kunstmoeders aanschaffen of maak uw eigen met behulp van kartonnen doos of plastic voorraadbak. De ideale broedmachine is echter een klein huis, dat wordt verhoogd met een gebied afgezet met muren om de kuikens te voorkomen dwalen buiten de broedmachine.
  2. Meten van een broedmachine. Om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte in de broedmachine voor kuikens in te ademen, zal je nodig hebt om bepaalde meting beweegredenen volgen. Voor kuikens die zijn 0 tot 4 weken oud is, zal je een gebied grootte van minstens een halve vierkante meter per kuiken nodig. Zodra uw kuikens bereiken een looptijd van 4 tot 8 weken, breiden de broedmachine tot 1 vierkante meter per kuiken toestaan. Voor oudere kuikens gelijk aan 8 tot 12 weken zal moeten 2 vierkante meter voor elke chick. Naar aanleiding van deze metingen zullen ervoor zorgen dat uw kuikens voldoende ruimte om in te wonen Zorg ervoor dat u een broedmachine die gemakkelijk kan worden uitgebreid om meer ruimte te scheppen zal hebben.
  3. Het beddengoed te bereiden. Om het optimale comfort te bieden voor u kuikens, spread rijstvlies of grenen krullen op de broedmachine vloer. De hele vloer moet lijn met deze. Om de juiste voering dikte te bereiken, zorg ervoor dat wanneer u de bedden op de grond dat de vloer niet meer zichtbaar zal verspreiden. De urine en uitwerpselen die de kuikens produceren kan worden giftig. De bedden zullen deze absorberen om het niveau toxiciteit te verlagen.
  4. Zorg voor een warmtebron. Kuikens kunnen verkoudheid te ontwikkelen. Als ze dat doen, kan dit de overlevingskansen van het kuiken verminderen. Om dit te vermijden, moet u voldoende warmte te leveren. Plaats een rode en gele lamp bovenop de broedmachine om te dienen als een warmtelamp. Zorg ervoor dat de hoogte van de lamp is instelbaar. Zet het licht aan en laat het opwarmen van uw kuikens. Goed te kijken naar de kuikens met betrekking tot het licht. Wanneer de kuikens geclusterd bij de lamp, dan is het te koud. Zorg ervoor dat de lamp aan te passen. Als de kuikens volwassen, zal je minder warmte nodig.
  5. 5. Bereid de voeding structuren. Je zal een goed aanbod van water en feeds moeten ervoor zorgen dat uw kuikens krijgen genoeg voeding. Plaats wat waterers om continu water te voorzien voor uw kuikens te drinken. Voor de feeds, plaats enkele voerbakken. Als de kuikens groeien, moet u de voerbakken te vervangen door het voeden van de structuren op het niveau van hun hoofden.

Dit zijn enkele van de belangrijkste aspecten van een goede broedmachine. Als je alles goed voorbereiden en nauwlettend toezien op de kuikens, dan moet u de kans dat uw kuikens zal groeien tot gezonde kippen geworden.