E2y

Hoe te gras gevoede koeien te verhogen

Grass-fed vee leveren meer vlees dat smaakt en bevat minder vet

Grass-fed vee leveren meer vlees dat smaakt en bevat minder vet. Het verhogen van vee op gras is ook meer kosten-productiever dan te voederen met granen voor die vol zijn van groeihormonen. Rundvlees uit gras gevoede koeien zijn meer teder, ook. Hieronder zijn enkele van de manieren over hoe om gras gevoede koeien te verhogen.

  • In vergelijking met vee die gevoed worden granen, moet gras gevoede koeien worden verhoogd op een groot weiland. Er is ook werk meer betrokken bij het grootbrengen van vee op gras dus je moet bereid zijn om harder te werken wanneer u wilt gras gevoede koeien te verhogen.
  • Uw grasland moet worden beplant met peulvruchten en gras. Peulvruchten vaststellen van de stikstof in de bodem en zal meer calcium, magnesium en eiwit dat het vee zal nodig hebben, terwijl het gras zal het vee te voorkomen van het krijgen van opgeblazen door het eten van de peulvruchten te bieden. De meeste weilanden in Zuid-Europa zijn beplant met Landino klaver en boomgaard gras. Koeien worden toegestaan in verschillende delen van de weide grazen op verschillende tijdstippen nieuwe groei te stimuleren na het gras en de peulvruchten zijn gebruikt bij een sectie.
  • In de winter moet het vee gevoed hooi. Als u niet beschikt over een eigen hooi en te kopen te zorgen dat u de balen te controleren op droogte te maken. Vochtige hooi stimuleert schimmelgroei die slecht zijn voor het vee. Ruik het hooi uit te vinden of het ruikt fris en droog. Je zult in staat zijn om het verschil tussen vers gedroogde hooi en een die is vochtig, beschimmeld en oud te vertellen. Zorg ervoor dat u de van diep in de baal als sommige verkopers mengen het hooi voor de winst. Voor de meeste veehouders, zij de voorkeur geven aan hun eigen hooi groeien om de kwaliteit van het gras dat hun vee zal op te voeden tijdens de wintermaanden te garanderen.
  • Volg het patroon voor het verhogen van gras gevoede koeien. De kalveren moeten gespeend als ze vijf tot zeven maanden oud en beginnen ze op gras een maand voor het koude seizoen begint. In de winter moet het vee worden gevoed hooi en vitamine A supplement en daarna gras wanneer het zomerseizoen begint. De volgende winter, moet het vee worden gelegd op hooi nogmaals alvorens ze te grazen in de wei om ze vet te mesten. Zorg ervoor dat het vee toegang tot schoon water hebben en krijgen ze mineralen en zout blokken. Zorg ervoor dat uw vee is de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen, vooral magnesium om te voorkomen dat het lijden gras tetanie gegeven.
  • Kies het juiste ras van vee dat u zal verhogen op gras. Sommige van de rassen die goed zijn de rode en zwarte Angus, Wagyu, Short Horn, Hereford, Charolais, Simmenthal en Saler. Degenen die graag biefstuk eten zal het verschil weten meteen als ze moeten kiezen tussen rundvlees uit graan gevoed en gras gevoede koeien.

Kies het juiste type gras en peulvruchten

Hoe te gras gevoede koeien te verhogen. Uw grasland moet worden beplant met peulvruchten en gras.
Hoe te gras gevoede koeien te verhogen. Uw grasland moet worden beplant met peulvruchten en gras.

Kies het juiste type gras en peulvruchten, dat geeft je vee de juiste balans van voedingsstoffen en mineralen om ze gezond en produceren rundvlees dat is mager, mals en smakelijk. Het grasland moet wisselbouw om de toestand van de bodem. En tot slot kiest u het juiste ras van vee die het beste groeien op gras om meer kilo's van topkwaliteit rundvlees leveren.