E2y

Van plan wat te dragen op een eerste date: dating tips

Vind de perfecte eerste date outfit met deze suggesties

Je hebt volgde alle dating tips en regels over flirten - het oogcontact, de lichaamstaal, de haren wegknippen - en je succes hebben bereikt! Je hebt je eerste date met het object van je genegenheid, maar de eeuwenoude vraag wat te dragen zet een addertje onder het gras in uw perfecte fantasie. En, natuurlijk, zult u wilt de perfecte outfit voor deze gelegenheid dragen!

Van plan wat te dragen op een eerste date: dating tips. Overweeg plaats, weer, tijdstip, etc.
Van plan wat te dragen op een eerste date: dating tips. Overweeg plaats, weer, tijdstip, etc.

Hier is hoe om te omhelzen, en kijk het deel, van de fashionista je werkelijk bent.

 1. Overweeg plaats, weer, tijdstip, etc. De eerste stap naar het bouwen van die perfecte look voor je eerste date begint met waar je zal gaan. Als het in een chic restaurant, denk chique en sexy, als ontmoeten voor koffie, denk gezellig verleidelijk. (Probeer een trui in een tastbaar weefsel zoals cashmere gecombineerd met jeans. De sleutel is om frisse gezichten kijken.) Doel te passen in het milieu zo veel mogelijk (sinds altijd aids vertrouwen comfort) en dit zal helpen te ontspannen in de datum . Hetzelfde stelregel geldt voor de tijd en het weer. Een zacht gekleurd vest kan perfect voor een laat diner, maar overkill in de snikhete juni zon. Gebruik je gezond verstand en laat je instincten uw gids zijn.
 2. Shop in je kast. Vaak, we rennen naar buiten om te gaan winkelen, terwijl de perfecte outfit hangt in de kast (of onder de wasmand, zoals het geval kan zijn). Ga naar je kast, nemen alles uit en te onderzoeken wat je wel hebt. Denken over het koppelen van items bij elkaar die je normaal niet zou, als het nemen van dat grijze blazer je altijd dragen om te werken en dragen het met donkerblauwe jeans. Je zult in staat zijn om te weten wat je met alleen als je in staat om het te zien bent.
 3. Denk na over de eerste indrukken Inmiddels weten we allemaal de koude, harde, lelijke waarheid:. Mensen ons beoordelen op hoe we kijken voordat we ooit nog een kans om een woord te zeggen krijgen. Zo ontnuchterend als deze waarheid lijkt, kan het ook onze grootste bondgenoot. Hier heb je de perfecte gelegenheid om wie je bent voor de buitenwereld, zonder ooit te hebben om daadwerkelijk te vertellen. Focus op wat u wilt dat uw kleren te zeggen over jou. Ben je sportief? Subtiel vertrouwen? De vrij stromende boheme?

  Zegt sportief is je favoriete look. Brengen deze door het verlaten van de beenwarmers thuis (evenals de John McEnroe geïnspireerde zweetband) en in plaats daarvan kiezen voor een tennisracket hanger aan een mooie gouden ketting. Niet alleen is dit een goed gesprek stuk (waarom heb ik niet denken van dit toen ik een relatie had?), Maar het subtiel vertelt je date een beetje over je persoonlijkheid. Alsof je flamboyant? Probeer een ongelooflijk gepolijste handtas in opvallend rood. Voel je vrij om belangrijke stukken te nemen in je outfit die in de richting van de unieke lief je spreekt.

 4. Doe je onderzoek. Als je nog steeds ploeteren (en het hebben van hartkloppingen), duim door enkele lopende, gerenommeerde modebladen en ezelsoor de looks je het beste bevalt. Dan, kijk of u soortgelijke stukken in je garderobe om u te helpen de look die u in liefde met viel recreëren. In plaats van te proberen om de exacte outfit, streven naar een soortgelijke blik of voelen repliceren.
 5. Een woord over schoenen en aflakken. Menig prachtige gal is een zorgvuldig geselecteerde outfit moest vallen plat als gevolg van de verkeerde schoenen of topcoat. Schoenen en aflakken moeten aanvullen - niet concurreren - met je outfit. Samen met dit, kunt u met succes gebruik maken van deze accessoires een anders (bij gebrek aan een beter woord) vlakte outfit up te kleden. Belangrijker is echter, slimme meisjes weten dat een mooie nauwsluitende zwarte jurk sensationele wordt gemaakt door een paar hoge hakken scarlet schoenen.
 6. No-fail outfits per seizoen. Verder nog, hier zijn enkele outfits die schitteren als een Plan B.
  Vind de perfecte eerste date outfit met deze suggesties. Denk na over de eerste indrukken.
  Vind de perfecte eerste date outfit met deze suggesties. Denk na over de eerste indrukken.

  Zomer: Een tennis jurk, platte schoenen en een leuke zak.
  Fall: Een coltrui, rok, geweven panty's, en knie-hoge laarzen.
  Winter: Nauwsluitend broek broek met een gepaste bovenkant.
  Lente: Een blazer, jeans, en een kanten cami in een opvallende kleur.

Houd in gedachten dat dit zijn slechts een paar outfits en richtlijnen om mee te beginnen. Als u nog steeds nerveus, vergeet niet dat je date leuk vond (niet uw kleren) toen hij je voor het eerst zag. Immers (opstellen uw prachtige zelf in de spiegel), hoe kon hij het niet?