E2y

Hoe om te leren over tiener dating

Kans is groot als je dit leest

Kans is groot als je dit leest, ben je een ouder nieuwsgierig naar wat uw tiener kind doet als hij gaat met zijn significante andere. Allereerst, maak je geen zorgen, het is niet zo erg als het lijkt op de televisie. Echter, de dating scene voor tieners drastisch veranderd sinds je een kind. Lees verder om te ontdekken hoe idee tot wat het er in die gekke wereld van de tiener dating.

Hoe om te leren over tiener dating. Praat met uw kinderen.
Hoe om te leren over tiener dating. Praat met uw kinderen.
  1. Praat met uw kinderen: Het lijkt misschien een moeilijke taak, vooral omdat tieners hebben de neiging om te communiceren in een woord eenlettergrepige grunts, maar de beste manier om te leren over tiener dating is om met uw kind over praten.
   • Vraag hem wat het betekent als hij gaat met zijn significante andere. Leg uit dat u niet probeert los te krijgen in zijn sociale leven, maar dat je gewoon wilt een beter begrip van wat hij aan het doen is.
   • Wees klaar met uw vragen. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind en de regio van het land, de gemeenschappelijke slang zinnen als "hook-up" en "dating" verstaan totaal verschillende dingen. Vraag uw kind wat ze voor hem betekenen.
  2. Praat met andere ouders: Door te praten met andere ouders die in dezelfde situatie als jij, zul je waarschijnlijk in staat zijn om een beetje meer inzicht te krijgen in de wereld van de tiener dating.
  3. Maak gebruik van uw middelen: Als u oprecht bezorgd over de sociale leven van uw kind, zijn er manieren om erachter te komen wat hij doet. De meeste tieners hebben tegenwoordig zowel Facebook of Myspace pagina's die u kunt openen door het opzetten van uw eigen account. Hoewel het een kleine inbreuk op de privacy, het is niet extreem als ze hun gedachten en opmerkingen plaatsen in een openbaar forum op het internet.
  4. Vergeet niet hoe het was om in hun schoenen: Denk terug aan toen je een tiener en hoe geïrriteerd je zou krijgen in je ouders voor een poging om je sociale leven te begrijpen. Bepaal solide vertrouwensband met uw kind en open communicatielijnen en hij zal makkelijker gaan praten voelen met je over wat hij doet.
  5. Enkele belangrijke dingen om te onthouden:
   • Op de middelbare school, kinderen hebben de neiging om te gaan op de groep data waar sprake is van een aantal bijstands-en misschien wat lichte zoenen. Het is meer een statement om een vriend of vriendin dan iets anders.
   • Op de middelbare school, kan dingen erg ingewikkeld. Sommige tieners gaan hun eerste echte relatie, die evolueert naar een eerste liefde. Zorg ervoor dat u niet kleineren van uw kind gevoelens als toen hij niet zal willen alle informatie met u te delen op alle. Een-op-een data komen vaker voor en tieners kunnen dingen naar een volwassen seksuele niveau. Zorg ervoor dat u met uw tiener praten over wat wel en niet passend in uw ogen (in een niet-bedreigende manier). Zorg ervoor dat hij of zij weet dat dating niet doet gelijk geslacht.
   • Als u nieuwsgierig bent naar wat je hoorde uw kind gebruik, maar u niet wilt dat om hem te vragen wat ze bedoelen, check out UrbanDictionary . Het heeft definities die tieners die die u zal helpen inzicht te krijgen in de psyche van het kind.

Als u uw tiener te vertrouwen en niet proberen om hem te houden van het invoeren van de dating scene, is hij minder kans om te rebelleren en domme fouten maken om ondanks je. Open en eerlijke communicatie is de sleutel bij het leren over tiener dating.