E2y

Hoe je eerste date etiquette gebruiken

Dating kan hard zijn; eerste data nog moeilijker. Niet veel mensen kijken uit naar het hebben van een eerste date. Ze kan zenuwslopend zijn, waardoor de dater af of zij met behulp van de juiste eerste date protocol.

Hoe je eerste date etiquette gebruiken. Het is niet alles over jou.
Hoe je eerste date etiquette gebruiken. Het is niet alles over jou.

Eerste data kan succesvol zijn, er zijn gewoon bepaalde dingen die een vrouw nodig heeft om te onthouden:

  1. Het is niet alles over jou: Niet veel verandert een man uit meer dan horen over zijn date non-stop voor de hele nacht. Vergeet niet, de datum is nog niet alles over jou! Probeer om het evenwicht te praten over je leven met vragen te stellen over zijn. Hoe meer je vraagt, hoe beter je kunt krijgen om de man die je bent met weten. En is niet het punt van een eerste date proberen om te zien of hij is iemand die je zou willen krijgen om een beetje beter te leren kennen? Het is belangrijk om hem vragen te stellen en interesse tonen in wat hij zegt. Betaal je date complimenten. Zelfs mannen graag horen ze zien er mooi, het is een ego boost. Maar overdrijf het complimenten of je kan komen uit een beetje wanhopig.
  2. Oude vriendjes: Nog een grote no-no op een eerste date. Praat niet over je ex! Niet bespreken waarom je uit elkaar, hoe lang je samen waren, hoeveel je hem mist, of hoe groot of vreselijk hij was. Wat je ook doet, hem niet te bespreken. De meeste mannen die een vrouw mee uit te vragen op een eerste date hebben geen verlangen om te weten dat het restaurant hij koos was een van uw ex-vriendje nam je de hele tijd. Exen zijn niet van belang op de eerste data! Houd uw ex uit te halen!
  3. Alcohol: Veel vrouwen zijn nerveus op de eerste data, sommige bereiken voor de alcohol om hen te helpen ontspannen. Probeer niet om uitgebreid te drinken op een eerste date. Een drankje is prima, maar meer dan dat en je kan het risico op het krijgen van dronken voeren. Dronken resulteert vaak in een genante situatie voor zowel de vrouw als haar date. Immers, wil je niet de indruk je date krijgt van u naar een van een vrouw slurring haar woorden of te hard praten zijn. Het is beter het zekere voor het onzekere te zijn, houden de alcohol tot een minimum op de eerste date!
  4. Timing: Wees niet te laat voor de datum! Als hij je ophalen bij je thuis, laat hem niet te wachten terwijl je klaar te krijgen. Als je hem op bepaalde plaats ontmoeten elkaar, worden er op tijd bij. Op tijd zijn is manier om je respect te tonen, je date zal niet graag worden gehouden wachten op u, zelfs als u bent het waard. Het is beter om gewoon op tijd!
  5. Het is in de ogen: Maak oogcontact met je date. Start vanaf het moment dat hij pikt je op aan het moment dat je uiteindelijk de datum. Het maken van oogcontact met iemand shows je bent zelfverzekerd en toont u geïnteresseerd in wat hij te zeggen zijn. Als je hem niet zoekt in de ogen spat, kan hij denken dat je kon echt minder zorg over wat hij over praat. Oogcontact is een belangrijk onderdeel van de eerste data!
  6. Mobiele telefoons: Schakel de mobiele telefoon uit en zet het weg! Niets is erger dan een vrouw op een datum die is op haar mobiele telefoon. Geen enkele vrouw die echt geloven een tweede datum is in petto voor haar toen ze de nacht doorbrengt negeren van haar date, terwijl roddelen met haar vriend aan de telefoon? Mobiele telefoons zijn een eerste date nachtmerrie. Gewoon nee zeggen!
  7. Te kussen of niet te kussen: Kussen op een eerste date is echt een persoonlijke keuze. Sommige vrouwen hebben geen probleem zoenen mannen ze willen na een eerste date. Andere vrouwen zijn een beetje huiverig om dit te doen. Doen wat goed voor je voelt. Als je echt graag de man en hij leunt voor een nachtzoen en het goed voelt, dan ga ervoor! Als het moment gewoon niet stromen voor u, houd dan af. Vergeet niet, meer dan alleen zoenen op een eerste date vaak niet verlaat de man af te vragen wat er kan gebeuren op de tweede dag. Probeer te stoppen bij enkel een kus.

Vergeet niet, eerste afspraakjes maken of breken het potentieel voor een tweede date. Zorg ervoor dat je weet hoe je die eerste date een succes te maken!