E2y

Hoe maak je een relatie met een genie workaholic hebben

Het maken van een relatie werk kost veel moeite

Het maken van een relatie werk kost veel inspanning. Er zijn verschillen in persoonlijkheden te maken met, en de individuele wensen te overwegen. Als je aan het daten bent een genie die toevallig ook een workaholic, kan uw relatie soms voor problemen zorgen.

Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden als je wilt je gezond verstand te houden terwijl het hebben van een relatie met je genialiteit workaholic.

 • Evalueer uw eigen persoonlijkheid. Er is een speciaal type vrouw te hanteren een relatie met een genie workaholic. Allereerst moet je veilig dus in jezelf dat je niet krijgt onzeker of geïntimideerd door de intelligentie van de andere persoon.

  Ten tweede, moet je voldoende afleiding en andere activiteiten, zodat u niet zult harp op je man over niet genoeg tijd doorbrengen met u als hij uit werken de hele tijd.

  Hoe maak je een relatie met een genie workaholic hebben. Evalueer uw eigen persoonlijkheid.
  Hoe maak je een relatie met een genie workaholic hebben. Evalueer uw eigen persoonlijkheid.

  Ten derde, moet je geduldig te zijn, want er zullen vele malen dat je man dingen kunnen afbreken met u, zodat hij kan deelnemen aan zijn werk. Als je niet denkt dat je hebt wat er nodig is om een relatie met een persoon die mogelijk waarde werken over persoonlijke relaties, verder te gaan.

 • Vlakker zijn ego. Als u wilt uw man de aandacht te houden, ga je gang en douche hem met lof. Als je laat een man het gevoel dat hij de slimste en meest hardwerkende man ter wereld (in dit geval, hij waarschijnlijk ook moge zijn), dan moet je hem eten uit de palm van je hand. Slimme mensen weten dat ze slim zijn, maar ze zullen toch graag andere mensen zeggen.
 • Wees geduldig. Tenminste hem luisteren als hij drones door over computers, Star Wars of wat het ook is zijn briljante geest denkt of piekeren over. Maak je geen zorgen, je later krijg je beloningen op wanneer hij voelt dat jij de meest ondersteunende vrouw op aarde.
 • Oproep aan zijn logica. Wanneer u een ruzie met een genie te hebben, is het erg moeilijk om hem te laten begrijpen dingen als je een beroep doen op zijn emotionele kant. Uw argumenten of punten moeten logisch en het moet zinvol zijn. Anders zal hij naar je kijken alsof je gekiemde drie hoofden en vijf ogen. Wanneer u een gesprek hebt, moet je in staat zijn om hem je punt tonen op een duidelijke manier.
 • Maak hem aan het lachen. Zelfs als hij is slim en houdt van zijn werk, er is een reden waarom hij tot je aangetrokken. Misschien is het je gevoel voor humor. Ga je gang en laat hem los te laten van zijn ernstige bijwerkingen zo nu en dan. Ruffle zijn haar en verleiden hem als hij al te serieus. Plagen hem als je het een wezen onlogisch. Zorg er wel voor dat hij niet in het midden van een doorbraak of hij zal gewoon meer gefrustreerd. Smart workaholics hebben behoefte aan een pauze van hun ernstige leven, en misschien kunt u de ene om het te doen.

Probeer niet om je man te veranderen, maar je kunt hem toon van zijn serieuze en gecontroleerde kant te helpen. U kunt een leuke relatie met een genie workaholic als je beiden bereid zijn om naar voren gebracht de inspanning om het maken van dingen werken.