E2y

Hoe te vertellen als een vrouw heeft gehad een boob job

Er komt een moment in het leven van ieder mens als hij moet haar moeilijkste vragen te beantwoorden:

Pepperoni of worst? Jack Daniels of Johnny Walker

Pepperoni of worst?
Jack Daniels of Johnny Walker?
Batman of Superman? En misschien wel het allerbelangrijkste ...

Hoe te vertellen als een vrouw heeft gehad een boob job. Echt of nep?
Hoe te vertellen als een vrouw heeft gehad een boob job. Echt of nep?

Echt of nep?

Wilt u uw score te verhogen? De tips hieronder kunnen u helpen bij het eyeing een vermoedelijke set, zij het op het werk, een feestje, of bij het zwembad. Plus, zult u in staat om intelligent te spreken over Jan van Genten ... en wat de mens zou daar nee tegen zeggen?

  1. Grootte-mic shift. De meeste mensen worden proportioneel gevormd, en vrouwen zijn niet anders. Check out haar lichaam frame - als ze is 5 meter hoog en 90 pond drijfnat, maar met borsten zo groot dat ze voortdurend is een imitatie van de klokkenluider van de Notre Dame te doen, ze is het schommelen van de toebehoren.
  2. Twin peaks. Borsten zijn meestal vet, wat betekent dat er een 100% kans van een boob zijn groter dan de andere. Als het doel van uw aanvraag is sportief twee perfect gevormde, perfect geproportioneerde identieke bollen, goed slapen wetende dat ze kwam met een prijskaartje.
  3. Hang de tijd. Boobies, zoals alles, zijn van nature aangetrokken tot de aarde door de zwaartekracht, en moet hangen als zodanig. De meeste zijn ook gepositioneerd rond oksel hoogte. Als een verdachte set zijn hoger op haar borst dan de oksel lijn, en zitten in de houding als een hond te wachten op een traktatie, dan heb je een faker.
  4. Stuiteren bij. Let op wanneer de eigenaar van deze twijfelachtige melkklieren beweegt - als haar "meisjes" jiggle of natuurlijke stuiteren beweging met elke stap,
    dan is een hogere macht heeft zegende haar natuurlijk. Als ze dat niet doen, ze opgewaardeerd.
  5. Mind the gap. Aangezien de meeste augmentatie wordt gedaan om te vergroten, een zekere manier om te zeggen of de borsten zijn synthetische is als er sprake is van een onnatuurlijke, platte kloof tussen hen. Grotere, echte borsten komen met natuurlijke decollete.
  6. Een kou in de lucht. Ze zal moeten sans beha voor dit te laten werken. Waar komen haar tepels zitten op haar borsten? Als ze zijn gericht op elke, ze zijn waarschijnlijk echt. Maar als of / of is iets scheef, heeft een hacky Dr 90210 is op de plaats van de misdaad en de linker fysiek bewijs achter.

Nu kunt u vol vertrouwen beweren dat een stem van het gezag over de tijdloze discussie van real-versus-nep borsten zijn. In combinatie met uw expertise op het verschil tussen zijde en rayon, wat maakt een echt goede overslaan rock, en het kunnen uitleggen hoe zout wordt gemaakt, kunt u trakteren kleine bijeenkomsten van verveelde zielen minutenlang aan een stuk. (We willen graag om u te vertellen hoe u het verschil tussen een echte en valse borsten op de tast te vertellen ... maar we zouden niet wilt dat uw hoofd te exploderen.)

Pepperoni of worst? jack daniels of johnny walker. Grootte-mic shift.
Pepperoni of worst? jack daniels of johnny walker. Grootte-mic shift.