E2y

Hoe kan ik een oudere man op heden

Mei-december relatie kan werken omdat het een zekere mate van volwassenheid om dingen te laten werken. Oudere jongens hebben milder uit, het succes dat zij hebben streefde naar in hun twintiger jaren hebben bereikt, en zijn zich meer bewust van de manieren van de wereld. Oudere mannen zijn ook sexier en weet hoe je een vrouw rechts, gezien hun jarenlange ervaring te behandelen. Hier zijn een aantal do's en don'ts over hoe een oudere man date.

Hoe kan ik een oudere man op heden. Weet praten over de toekomst.
Hoe kan ik een oudere man op heden. Weet praten over de toekomst.
  1. Weet praten over de toekomst. Zoek uit of hij klaar is om te settelen of dat hij nog steeds uit om plezier te hebben. Wil hij kinderen? Misschien wil hij de eeuwige vrijgezel te zijn. Of misschien is hij gescheiden is en is uitgegroeid kinderen dus hij is niet op zoek naar een ander gezin te stichten. Zorg ervoor dat je op dezelfde pagina. Wees niet bang om deze dingen te bespreken, vooral als je op zoek bent naar iets serieus.
  2. Hoeft te worden bereikt in je eigen recht. Oudere mannen hebben een voorsprong van hun carrière hadden, zodat ze haas natuurlijk hoger op de corporate ladder, meer geld en meer gevestigde dan hun jongere collega's. Focus op je eigen carrière, zodat je iets om trots op jezelf te zijn, met uitzondering van zakken een rijke oudere man hebben.
  3. Zorg dat je genoeg dingen gemeen hebben. Ondanks het leeftijdsverschil, kan je merken dat je dezelfde dingen. Misschien is uw smaak in muziek of films mogelijk niet uitgevoerd op dezelfde manier, maar zorg ervoor dat uw kernwaarden zijn hetzelfde. Heeft u zowel waarde familie? Heeft u beiden geloven in eerlijkheid in een relatie en in het behandelen van anderen goed? Wil je dezelfde dingen in het leven? Heb je allebei graag rustige avonden bij het vuur? Of bent u zowel avontuurlijk en liefde om te reizen?
  4. Doe intellectueel en emotioneel hem ontmoeten. Het is leuk om het gevoel dat je man is het begeleiden je hebt. Echter, moet u amp-up van uw eigen volwassenheidsniveau omdat je niet wilt dat de onrijpe een te zijn in de relatie. Lees de krant en deskundig blijven in de actualiteit.
  5. Probeer niet om zijn wegen te veranderen. Hij is meer vestigde zich in zijn wegen en minder buigzaam dan een jongere man. Niet in zijn leven komen en verwachten om hem nieuwe trucs te leren. Het zal moeilijker worden en je zult jezelf alleen maar frustreren. Hoe je hem ontmoet is vrij veel hoe hij de rest van zijn leven zal zijn. Je moet accepteren dat als je wilt zijn met hem.
  6. Laat geen leeftijd kramp uw levensstijl. Ga je gang en doen de activiteiten die u genieten en je man doet het met je. Zorg ervoor dat hij gezond genoeg is om bij te blijven. Denk twee keer dat hij te oud voor u kan zijn als hij een wandeling niet kan nemen in het park omdat zijn rollator is gebroken of zijn artritis is omhoog acteren.

Ga je gang en datum van uw oudere man

Ga je gang en datum van uw oudere man. Het zal u helpen groeien en hij kan u begeleiden in het leven. Zorg ervoor dat het leeftijdsverschil niet te groot is dat je niet kunt genieten van elkaar dingen. Blijf sexy en aantrekkelijk, zodat je man trots om bij je te kunnen zijn. Leuk en spannend en laat hem de geneugten van dating een jongere vrouw.