E2y

Het kussen van een man: advies voor de perfecte kus

Leer hoe je een groot kussen met deze stappen zijn, van de voorbereiding tot de werkelijke kus zelf

Moeizame ademhaling, zware anticipatie en rillingen racen van top tot teen zijn gevoelens een 'perfecte' kus zou moeten roepen. Helaas, soms hebben we te maken met fantasie-verpletterende werkelijkheid, zoals te veel speeksel, af en toe een kop-kont, en eww, gom!

Hier is hoe om te geven, te krijgen en, de veel-gewilde perfecte kus door te leren hoe je een man kus:

Het kussen van een man: advies voor de perfecte kus. De seksistische kus van allemaal.
Het kussen van een man: advies voor de perfecte kus. De seksistische kus van allemaal.
 1. Prep voor kussen
  • Ruikt lekker. Zorg ervoor dat u gedoucht, afgeslepen en op de juiste gekapte pre-kus. Niets maakt een man willen zijn passie door te brengen als een vers gedoucht meisje.
  • Lips moet zacht. Volbreng dit met afschilfering. Breng wat lippenbalsem, lippenbalsem of water om je lippen en wrijf met een oude tandenborstel of washandje. Dit soort peeling krijgt uw lippen klaar om te verleidelijk te worden smooched.
  • Minimale make-up. Niets doodt een make-out sessie sneller dan te veel make-up. Laat de zware spullen voor Halloween en in plaats daarvan gaan voor een natuurlijke, face-vriendelijke uitstraling. Vergeet niet, hij houdt van jou, niet je make-up.
 2. Easy does it. Houd de lippen zacht en buigzaam; tuiten hen zal hem herinneren aan oma's kussen! Als je het gevoel op het moment goed is of als je voelt dat hij gaat om je te kussen, leunen in langzaam. Open voorzichtig de lippen en raak je lippen de zijne. Het moet voelen als twee rozenblaadjes zacht samendrukken. Niet slip hem geen tong gewoon nog niet. U wilt langzaam te leren, te proeven en de vorm en textuur van zijn mond proeven.
 3. Doe wat goed voelt als jij en hij zijn kussen, een simpele tip onthouden:. Doen wat goed voelt. Dat zou kunnen betekenen een verblijf precies waar je bent, langzaam en nieuwsgierig ervaren elkaars mond, of in de woorden van Emeril, schoppen het op een inkeping. Aanwijzingen die u laten weten een stap verder worden verwelkomd worden meestal moeizame ademhaling, gewikkeld armen om elkaar heen en een gevoel van urgentie. Als wat voor jou goed voelt in het moment is wikkelen je armen om hem heen en tegelijkertijd de zachte kus, doe dat dan. Als de dingen krijgen een beetje verwarmd, en je spel, ga dan naar de Franse kus.
 4. De seksistische kus van allemaal. Als het aankomt op pure sexiness, de Franse kus heeft alle anderen beat en het is een zekere manier om de vlammen van het verlangen aan te wakkeren. Na zacht kussen, introduceren je tong. Nu, kan hij dit gedaan hebben al (gek gedreven door al die Butterfly Kisses!), Maar als hij niet, en je voelt je klaar, bereid en in staat, je tong steken in zijn mond en zachtjes aanraken het puntje van je tong naar zijn . Pauze om zijn aanwijzingen te lezen. Als de dingen zijn een leien dakje gaat, beroerte zijn tong met de jouwe, terwijl clasping of strelen de achterkant van zijn nek. Als gedurfde en gevaarlijk is meer jouw stijl, strak pak zijn kaak met je hand als je buit zijn mond met je tong. Wees gewaarschuwd, echter, zoals hij alle schijn van decorum te verliezen en onteren je toen en daar ter plekke!
 5. Enkele gedachten over zoenen. Houd in gedachten dat dit slechts elementaire zoenen tips . De perfecte kus komt in vele vormen, van nerveuze pikt op de wang naar full-on slordig, natte kussen in de regen. Zoenen is alles over de emotie die het oproept, en kusjes manifesteren op vele manieren. Wanneer u dat "perfecte" kiss ervaren, geloof me: je zult voelen.