E2y

Hoe om te winkelen met je vriendin te overleven

Mannen en vrouwen hebben verschillende winkels stijlen

Mannen en vrouwen hebben verschillende winkels stijlen. Vrouwen houden ervan om hun tijd te nemen om uit te proberen meerdere items veel winkels. Soms zijn ze uiteindelijk het kopen van een heleboel dingen, terwijl andere keren zijn ze niet iets te kopen op alle. Mannen aan de andere kant over het algemeen weten wat ze willen kopen. Je hoeft niet over het algemeen zien ze winkelen of het nemen van hun zoete tijd.

Vrouwen houden van hun vriendjes te brengen op hun shoppen

Vrouwen houden van hun vriendjes te brengen op hun shoppen. Als je vriendin winkels zoals de meeste vrouwen, heb je waarschijnlijk bang gaat met haar naar het winkelcentrum. Maar niet bij haar kan leiden tot een strijd, die zeker zal u in het hondenhok. Hier zijn enkele tips over hoe om te winkelen met je vriendin te overleven.

  • Houd een positieve houding. Denk aan het winkelen met je vriendin als een kans om tijd door te brengen met elkaar. Het is een goede gelegenheid om elkaar meer te leren kennen. Realiseer je dat je iets onbaatzuchtig en uit liefde doen. Wie weet, kan je eigenlijk genieten van winkelen.
  • Zoek uit waar je naartoe gaat. Vraag je vriendin waar precies ze wil gaan winkelen. Als het een onbekende plaats, erachter te komen wat winkels, eetgelegenheden en diensten zijn in het winkelcentrum plaats. Weten wat er zal u een kans om je eigen winkelen plannen of suggereren een restaurant daar dat je wilt proberen. Waarom laat de dag verloren gaan? Maak de shopping trip de moeite waard.
  • Oefen een aantal PDA. Grijp deze kans voor een aantal PDA of openbare vertoning van affectie. De meeste vrouwen krijgen gekieteld roze wanneer hun vriendjes zijn niet verlegen in de wereld te tonen dat ze besproken. Houd handen als je loopt rond het winkelcentrum. Sla je arm om haar van tijd tot tijd. Een snelle kus keer in een tijdje is zoet. Maar ken je grenzen. Zoenen en kinderboerderij zwaar mag alleen worden gedaan in prive.
  • Neem uw favoriete afleiding. Het kan een MP3-speler, een Kindle, een draagbaar gaming apparaat of een tijdschrift te zijn. Gebruik je afleiding van keuze in tijden wanneer ze winkels of fitting verschillende outfits te verkennen. Zorg ervoor dat je haar toestemming. Anders zou ze het gevoel dat je niet geïnteresseerd bent in haar en zijn gewoon vervelen. Dit zal niet verdien je brownie points.
  • Stel voor dat andere activiteiten worden opgenomen. U kunt breken de monotonie van het winkelen met een 2 uur durende film pauze of een uur lunch. Het opbreken van de dag geeft je een kans om je krachten te komen. Veel plezier. Ga naar een gaming arcade of een snelle massage. Het delen van andere ervaringen op haar dagje winkelen kan u helpen overleven de hele dag. Op hetzelfde moment, kan je vriendin vind de hele ervaring leuk en romantisch.
  • Maak afspraken over een eindtijd. Niet weten wanneer de dag zou eindigen zal waarschijnlijk irriteren je en je je ongemakkelijk. Voordat u vertrekt, samen beslissen hoe laat je moet winkelen te beëindigen. Om ervoor te zorgen winkelen eindigt op de afgesproken tijd te maken, maak een diner reservatie voor die tijd. Of koop tickets voor een film die zal dicht bij die overeengekomen tijdstip te starten.

Hoe om te winkelen met je vriendin te overleven. Houd een positieve houding.
Hoe om te winkelen met je vriendin te overleven. Houd een positieve houding.

Winkelen is een van die activiteiten die de meeste mensen hebben geen geduld voor. Maar vrouwen graag winkelen tot ze erbij neervallen. Als je zijn gesleept om shoppen voor en betreurde de ervaring dan moet je om te leren hoe om te winkelen met je vriendin te overleven. U kunt winkelen met je vriendin in een waardevolle activiteit. Wees creatief en werk met haar in het maken van winkelen een leuke manier om je saamhorigheid te genieten.