E2y

Hoe om te gaan met een slechte datum

Dating kan een zeer leuke manier om te voldoen aan nieuwe mensen en maak een praatje te

Dating kan een zeer leuke manier om te voldoen aan nieuwe mensen en socialiseren zijn. Een van de problemen met dating, echter, is dat er altijd een kans dat u uiteindelijk op een gekoppeld aan iemand die je niet bevalt. Of u nu mensen voor data in bars of via vrienden te ontmoeten, is er altijd de kans dat de persoon die u gevraagd om een datum is niet zo inzichtelijk, spannend, en leuk om met als wat je in gedachten had. Hier is hoe je kunt omgaan met een slechte dag.

  • Verkennen. Allereerst proberen de datum eerst verkennen. Terwijl de eerste indruk zeker laatste, moet u nog steeds van mening verschillende andere factoren die de datum van invloed kunnen zijn. Zo kan je date gewoon verlegen of timide, en kunnen voor u klaar om de eerste stap te zetten of het initiatief het gesprek. Enkele van de meest bijzondere mensen niet opvallen, tenzij je de juiste vragen stelt. Probeer het delen van een aantal basisprincipes over jezelf, zodat de twee van u kunt nagaan of je iets met elkaar gemeen.
  • Noodoproepen. Indien na tien, twintig, en dertig minuten is er nog steeds niets voor de twee van u om te praten over, beslissen of u echt wilt afbreken van de slechte datum. Als dit het geval is, een van de klassiekers die je kunt doen is om nep een noodoproep. Wanneer faken een oproep, zorg ervoor dat je voor te bereiden op voorhand. Probeer om de details van de noodsituatie of de situatie in je hoofd voorstellen. Zorg ervoor dat u een beschikbare respons hebben voor het geval je date vraagt naar wat er gebeurd is. Wees voorbereid met de fundamentele vragen, zoals wat er gebeurde, toen het gebeurde, hoe het gebeurd is, en aan wie het is gebeurd.
  • Overstuur magen. Een andere eenvoudige manier is uit te vervalsen een ziekte van uw kant. Een maagklachten of hoofdpijn zal meestal werken. Maar zorg ervoor dat je de opbouw van eerst de spanning, zodat je date zal de valse ziekte vooruitgang natuurlijk zien. Begin door te kijken gespannen, en vervolgens na een paar minuten beginnen geklemd in je maag. Probeer naar de wc gaat, dat zal je er zieker en die geeft je een kans om je volgende zet te bereiden. Wanneer je hebt vastgesteld dat je ziek bent, de laatste stap is om te zeggen dat je echt nodig hebt om naar huis te gaan.
  • Eerlijkheid. Laatste maar niet de minste, kunt u ook proberen voor eerlijkheid. Veel mensen maken zich zorgen over het beledigen van hun data door annulering van de datum of het snijden van het te kort. Maar soms eerlijkheid is beter want het geeft jullie beiden het respect dat u verdient. Als je eerlijk je date te vertellen dat je niet plezier hebben, in ieder geval je date zal het beter weten dan om een tweede datum verwachten. Houd er echter rekening mee, dat zelfs wanneer je de eerlijkheid kaart te gebruiken, moet u blijven volledig civiele en als vriendelijk en respectvol mogelijk te maken. Uw dag kan hebben geprobeerd zijn best, na alles.

Hoe om te gaan met een slechte datum. Dating kan een zeer leuke manier om te voldoen aan nieuwe mensen en maak een praatje te.
Hoe om te gaan met een slechte datum. Dating kan een zeer leuke manier om te voldoen aan nieuwe mensen en maak een praatje te.

In het geval dat je date probeert op te zetten een andere datum, gewoon negeren de pogingen, of probeer uit te leggen dat je niet zo veel plezier te hebben zoals u verwacht. Met deze stappen, moet u in staat om slechte data relatief onbeschadigd overleven.