E2y

Uitkomen eend en gans eieren

Hier krijg je een beetje eendje of gansje door het volgen van deze tips

Niets is leuker dan een eendje, behalve misschien een gansje. Als u in de markt voor een of meer van deze baby's, kunt u ze kopen dat al is uitgekomen of u kunt ze zelf uitbroeden. Je kunt je afvragen, "Hoe lang duurt het voor eendeneieren om uit te komen?" Naar aanleiding van de stappen die hier opgenomen zal helpen ervoor zorgen dat u een succesvolle luik in ongeveer 28 dagen voor eenden en 30 dagen voor ganzen. Hier is hoe te broeden eenden eieren en ganzeneieren.

De eerste stap is het verzamelen benodigde leveringen. Hier is wat je nodig hebt.

 • Verzamel eieren die het meest waarschijnlijk vruchtbaar, hebben geen scheuren, zijn regelmatige vorm en grootte en zijn fris, wat betekent dat ze niet ouder dan zeven dagen voor eenden en vier dagen voor ganzen.
 • Een ei incubator of instelling kip is nodig voor incubatie van eieren.
 • Een arcering thermometer nodig om de temperatuur en vochtigheid te reguleren.
Uitkomen eend en gans eieren. Het stabiliseren van de temperatuur op 99.2f voor eenden en 99.5f voor ganzen.
Uitkomen eend en gans eieren. Het stabiliseren van de temperatuur op 99.2f voor eenden en 99.5f voor ganzen.

Het kiezen van een ei incubator hangt meestal af van verschillende factoren:

 • Aantal eieren worden uitgebroed.
 • Hoeveel tijd beschikbaar is om de neiging om de incubator en eieren.
 • Kosten.

Geforceerde lucht incubators zijn groter, hebben een automatische turner, worden gebruikt op grotere luiken en meer kosten. Still-air incubators zijn kleiner, hebben geen automatische turner, worden gebruikt voor kleinere luiken, kosten minder en zijn vaker gebruikt.

Oke, nu heb je je eieren, incubator en het uitbroeden thermometer. De volgende stap is het opzetten van de incubator de volgende stappen.

 1. Begin twee dagen voor het instellen van de eieren, het inschakelen van de incubator en voeg water toe zoals vermeld in de richtingen die bij de incubator.
 2. Plaats de thermometer uitkomen waar de eieren zal worden gevestigd.
 3. Het stabiliseren van de temperatuur op 99.2F voor eenden en 99.5F voor ganzen. De relatieve vochtigheid voor broedeieren gans eieren en eendeneieren is erg belangrijk. Het moet 50-55% voor zowel eenden en ganzen zijn. Om de temperatuur aan te passen:
  • Vind de thermometer en verwarmingselement, vaak op het deksel.
  • Stel de thermostaat met behulp van de kleine stelschroef en een vleugelmoer.
 4. Kan de temperatuur in de incubator stijgen sluiten van het deksel.
 5. Een klein rood lampje moet gaan branden als het verwarmingselement werkt.
 6. Verhoog of de temperatuur te verlagen door het losdraaien van de vleugelmoer, gelegen met de stelschroef en de stelschroef tegen de klok in totdat het rode lampje gaat branden of gaat uit, afhankelijk van wanneer de temperatuur moet stijgen of dalen.
 7. De temperatuur regelen.
  • Controleer de temperatuur elke 10 minuten tot de temperatuur bereikt 98V.
  • Bekijk meer vaak van 98V tot 99F.
  • Na het bereiken van 99F, verplaatst u de stelschroef totdat het controlelampje uitgaat.
 8. Laat de incubator te zitten voor 30 minuten.
 9. Als de temperatuur juist is, draai de vleugelmoer. Als de temperatuur niet juist is, past u de schroef en controleer opnieuw in 20 minuten.
 10. Verhoog de relatieve vochtigheid door het toevoegen van meer pannen van het water.
 11. Zodra de temperatuur correct en stabiel in de incubator, is het tijd om de eieren te plaatsen.
  • Markeer de eieren met een X aan de ene kant en een O anderzijds bij gebruik van een nog lucht incubator.
  • Eieren in plaats incubator met alle Xs met of alle Os tonen.
  • Na de eerste 24-uur, draait u de eieren 3 keer per dag met behulp van de X'en en O's om er zeker van elk ei is ingeschakeld.

Geforceerde lucht incubators hebben automatische draaiers die dit doen voor u, zodat het uitbroeden van een ei kan een beetje eenvoudiger met deze. Niet verder draaien na pipping begint, dat is wanneer het eendje of gansje begint te breken het ei. Dit is meestal op of rond dag 27. Temperatuur instellingen zijn zeer belangrijk, dus goed in de gaten hen en aan te passen indien nodig. Bij gebruik van een nog lucht incubator moet u twee graden alle temperatuurmetingen in dit artikel de goede voorwaarden voor de eieren bereiken.

 • De eerste 14 dagen de temperaturen dient 99.2F voor eendjes en 99.5F voor gansjes. De temperatuur worden verlaagd tot 99F van dag 15 tot dag 25 van eendjes, maar blijven hetzelfde voor gansjes.
 • Temperatuur voor dag 25 tot uitkomen moet 98.6F voor eendjes en blijven op 99.5F voor gansjes. De relatieve luchtvochtigheid mag blijven bij 50-55% voor de eerste 27 dagen, en dan verhogen tot 75% voor de dagen 27 tot 30 voor gansjes.
 • Voor kuikens, op dag 4 tot 27, moet de eieren mogen dagelijks 15 minuten afkoelen en besproeid worden met lauw water.

Zodra het uitkomen is begonnen, het eendje of gansje in de incubator totdat deze helemaal droog is verlaten, dan verplaatsen naar een broedmachine.

Hier krijg je een beetje eendje of gansje door het volgen van deze tips. De temperatuur regelen.
Hier krijg je een beetje eendje of gansje door het volgen van deze tips. De temperatuur regelen.

Als u wilt om de eend kip in te stellen op haar eieren, moet u ervoor zorgen dat ze de meest verse eieren in het nest heeft door dateren ze met een potlood dagelijks tot ze begint aan te trekken. Verwijder de oudere eieren waardoor alleen de hoeveelheid nieuwe eenden die u wilt uitkomen. De kip moet worden toegestaan om haar eigen nest te bouwen. Houd mensen en andere dieren uit de buurt van het nest te allen tijde. Het moet alleen worden gelaten te allen tijde, ook wanneer de kip verlaat om te eten en te drinken.

Goose kippen kan ook worden toegestaan om op hun eieren. Maar als je wil of nodig eieren gedurende deze tijd, kan het verstandiger om een andere duivin, zoals een kip, eend of kalkoen in te stellen voor haar als ze stoppen met het leggen van eieren een keer heeft ze haar koppeling van afgewerkte eieren mogelijk te maken. Kip kippen kan tussen vier en zes ganzen eieren te behandelen, kan eend kippen die op een bedrag tussen de acht en 10, en kalkoenhennen ingesteld kan worden op 10 tot 14 ganzeneieren.

Deze tips helpen u bij het broedeieren. Zorg ervoor dat u zorgvuldig volg de aanwijzingen omdat de temperaturen variëren. Vergeet niet, voordat het uitkomen eend en gans eieren, zorg ervoor dat je weet hoe je de zorg voor de eendje en gansje.