E2y

Tough liefde: tips voor ouderschap tieners

Krijg informatie over deze unieke opvoedingsstijl

"Tough love" werd bedacht de jaren 1980 door een paar in het gebied van Philadelphia na het omgaan met hun tienerdochter. Phyllis en David York stichtte de Toughlove netwerk en de term "harde liefde" begon te worden gebruikt. Een geweldige bron voor het omgaan met tieners die buiten de controle is Mijn out-of-control tiener - dit e-boek heeft veel harde liefde geïnspireerde methoden die u kunt gebruiken om te communiceren met een moeilijke tiener.

Tough liefde is een strategie en opvoedingsstijl ontwikkeld voor ouders van out-of-control tieners. Maar het is moeilijk om te weten wat de symptomen van out-of-control tiener gedrag zijn, want het hangt af van het kind en zijn ouders. Voor sommige tieners, grote mond en de uitgaven van hun tijd in hun slaapkamers of uit het huis zijn zo slecht als hun ouders te zien. Andere ouders weten dat hun tiener het gedrag is veranderd, maar weigeren aan te nemen dat hun kind drugs of alcohol gebruikt. Sommige tekenen van een verontruste tiener onder geheimhouding, rang laten vallen, out-of-verhouding emotionele uitbarstingen of een plotselinge verandering van vrienden en interesses.

Tough liefde: tips voor ouderschap tieners. Check out de toughlove programma.
Tough liefde: tips voor ouderschap tieners. Check out de toughlove programma.

In de meeste definities van deze opvoedingsstijl, ouders nemen tegen hun kinderen. Ze stoppen die voor hun gedrag en laten hun kind de consequenties aanvaarden. Soms zijn deze gevolgen zijn van ondergeschikt belang-detentie voor het overslaan van een klasse, bijvoorbeeld. Andere tijden, zijn de gevolgen ernstiger en kunnen betrekking hebben op de overheid. Vaak harde liefde verwijst naar het verzenden van uw kind naar een drug / alcohol behandeling programma of U ze oprolt in een militaire-achtige school of een wildernis trainingsprogramma. Als u denkt dat uw kind baat zou hebben bij een van deze programma's, praten met de school van uw kind counselor of kinderarts voor aanbevelingen. Sommige van deze programma's kunnen een beetje extreem zijn, dus zorg ervoor dat u uw onderzoek gedaan voordat het verzenden van uw kind naar een.

Soms wordt de term "harde liefde ouderschap" is aangesloten bij sommige christelijke religieuze filosofieën. Het is in principe opgebouwd uit positief opvoeden tips voor het omgaan met moeilijke situaties die een grotere, meer ernstige gevolgen vereisen. Houd in gedachten dat deze gids alleen moeten worden gebruikt bij het ouderschap tieners, niet jongere kinderen.

  1. Check out de toughlove programma. Dit programma biedt lessen en opvoedingsvaardigheden door bijeenkomsten. De vergaderingen zullen u helpen anderen gaan door wat je doormaakt, geven u tips en adviezen om grenzen te maken met je kind, maakt de verwachtingen, en u helpen beter te communiceren met hen. De bijeenkomsten werken om het probleem op te lossen, niet de schuld toe te wijzen of praten over wat er is gebeurd in het verleden. Dit programma is niet aangesloten bij religieuze of boot camp soorten programma's. In feite zijn ze in tegenstelling tot het kamp programma's op te starten.
  2. Ga naar uw lokale boekhandel. Er zijn veel boeken over harde liefde die beweren om u te helpen leren hoe te communiceren met uw tiener. Als je het gevoel overweldigd door de selectie, vind lezer reviews van de boeken, zoals die op Amazon , om u te helpen uw keuzes. Enkele voorbeelden van boeken over harde liefde zijn Toughlove door Phyllis York en Ted Wachtel, en The Toughlove Prescription door Ron Zodkevitch, MD
  3. Vergelijk andere methoden. Er is veel verzet tegen harde liefde ouderschap. Veel deskundigen vinden dat het niet werkt, of is te hard voor tieners. Boeken die andere discipline opties te leren zijn Parenting Teens With Love & Logic: Het voorbereiden van Adolescenten voor een verantwoorde volwassenheid door Foster W. Cline en Jim Fay en Positieve Discipline voor tieners door Jane Nelson en Lynn Lott.
Krijg informatie over deze unieke opvoedingsstijl. Ga naar uw lokale boekhandel.
Krijg informatie over deze unieke opvoedingsstijl. Ga naar uw lokale boekhandel.

Of je besluit om te gaan met de moeilijke liefde-programma of een andere optie, al deze methoden bieden tips voor nuttige en effectieve opvoedingsvaardigheden. Het feit dat je deze technieken onderzoeken betekent dat u op de goede weg naar het bereiken van een nauwere band met uw tiener.