E2y

Hoe om te bezuinigen op broer of zus ruzies

Sibling rivaliteit is een veel voorkomende gebeurtenis sinds de tijd van Kaïn en Abel (een bijbelse verwijzing naar hen die geen idee). Simpel gezegd, sinds het begin van de tijd, broers en zussen hebben vaak gevochten nagel en tand, vaak voor zeer triviale zaken. Wat is het moeilijk voor ouders is dat deze broer of zus ruzies kan moeilijk zijn te controleren, en het kan zelfs aanhouden tot volwassenheid.

Hoe om te bezuinigen op broer of zus ruzies. Kom naar een compromis.
Hoe om te bezuinigen op broer of zus ruzies. Kom naar een compromis.

Het kappen van broer of zus ruzies zullen betrekken omgaan met hun verschillen en hen te voorzien van hun eigen ruimte, zodat niemand inbreuk maakt op de ander. Hier zijn een paar tips.

Regels opstellen. Sibling rivaliteit zijn normaal. Uw kinderen moeten dit feit te leren kennen. Dit doet echter niet geef ze een excuus om de hele tijd vechten. U moet regels die iedereen in de familie wordt verwacht dat zij zich door vast te stellen. Op deze manier heb je een redelijke grond voor het bepalen van wie er in het recht en wie er in de verkeerde kant van een argument.

Neem geen kanten. Echter

Neem geen kanten. Echter, of een kind of de andere is op de verkeerde, niet partij kiezen alleen maar om hun gekibbel te lossen. Dit zal bevorderlijk zijn een milieu van minachting en wantrouwen. Als alternatief, maken duidelijk dat de regels moeten worden gevolgd, en wie heeft gedaan een overtreding eerst moet toegeven en zich verontschuldigen.

Neem geen kanten. echter. Stop met activiteiten als gekibbel aanhoudt.
Neem geen kanten. echter. Stop met activiteiten als gekibbel aanhoudt.

Kom naar een compromis. Heb je kinderen praten over hun verschillen en stel een aantal doelen voor het bereiken van vrede. Dit kan een beloning zijn. Bijvoorbeeld, als ze beginnen met elkaar overweg, kunt u terecht voor het dessert, of u kunt samen bakken cookies.

Stop met activiteiten als gekibbel aanhoudt. Dit kan een goed afschrikmiddel voor een kibbelende zijn. Als je op weg bent naar een familie-aangelegenheid, en uw kinderen blijven kibbelen, selecteer dan annuleren, tenzij zij kan een manier zijn om hun geschillen te vinden. Bijvoorbeeld, als je op je weg voor een diner uit, dan gewoon weer terug naar huis. Dit zou helpen ontmoedigen uw kinderen tegen vechten, vooral als ze ernaar op zoek bent naar iets dat niet gerealiseerd vanwege hun gevechten.

Geef ze de ruimte. Een grote bron van vechten is wanneer een van beide kind uitoefent zijn territorium. Om dit aan te pakken, zorg ervoor dat elk kind heeft zijn eigen persoonlijke ruimte. Zelfs als je niet kan geven iedereen zijn eigen kamer in het huis, in ieder geval vernietiging van een bureau, wand of hoek gewoon voor elk kind. Op deze manier hebben ze een plek waar ze kunnen hun spullen te houden, en waar ze privacy verwachten wanneer dat nodig is.

Laat ze vervolgens afkoelen. Tijdens een bijzonder verhitte discussie, hebben uw kinderen af te koelen op hun respectievelijke plaatsen. Op deze manier kunnen ze denken en heroverwegen hun situatie. Mensen krijgen vaak in verhitte discussies en doen of zeggen domme dingen in een opwelling bij de hitte van het moment. Heb je kinderen eerst afkoelen, en laat ze op te lossen hun problemen zodra iedereen is rustig.

Breng wat tijd alleen met elk kind. Maak elke van uw kinderen zich speciaal voelen door het uitgeven van enige tijd met elk van hen. Dit kan een diner, een wandeling in het park of zelfs een film. Je kunt ze om de beurt-men kan verblijven op de plaats van een familielid voor de dag (of langer), of u en uw echtgenoot kan hebben wisselende datum nachten met elk kind. Broers en zussen vaak ruzie om aandacht. Waardoor ze hun eigen tijd alleen zou voldoen aan deze behoefte, en ze zouden zich zekerder voelen met zichzelf.

Elk kind is anders en elke situatie kan ook anders. Het belangrijkste om te onthouden is het concept van eerlijkheid en respect voor een medemens, in het bijzonder een familielid.