E2y

Hoe maak je een digitale babyfoon gebruiken

Stay-at-home moeders van pasgeboren baby's moeten worden ultra voorzichtig

Stay-at-home moeders van pasgeboren baby's moeten worden ultra voorzichtig! Naast het spelen van de rol van een huisvrouw, het huis schoonmaken en koken voor de familie, de belangrijkste taak is om nauwlettend in de gaten te houden op de pasgeboren baby. Dit kan een eenvoudig ding om te doen niet te zijn, maar gelukkig heeft de technologie ons een digitale babyfoon - een zegen in vermomming om het leven van een moeder veel eenvoudiger maken. Dit artikel geeft u meer informatie over de voordelen van het gebruik van een digitale babyfoon.

Wat is een digitale babyfoon?

Een digitale babyfoon is een gadget die je helpt om op afstand te luisteren naar alle geluiden die door uw baby. Met andere woorden, deze gadgets helpen door het verstrekken van een extra oor en extra oog! Ze zijn ook bekend als babyfoons.

Hoe werkt het?

De zender is alleen aangesloten met een microfoon 10 meter afstand van de baby wieg. De afstand en de helderheid van het geluid verschilt van product tot product. De ontvanger kan worden gedragen rond het huis, zodat u geen openstaande taken, zoals koken kan voltooien, schoonmaken, televisie kijken, en ga zo maar door, terwijl je baby slaapt.

Voordelen

Hoe maak je een digitale babyfoon gebruiken. Wat is een digitale babyfoon?
Hoe maak je een digitale babyfoon gebruiken. Wat is een digitale babyfoon?

Digitale babyfoons hebben een betere geluidskwaliteit in vergelijking met analoge babyfoons. De receptie is heel duidelijk en ze kunnen ook gebruikt worden als video monitors. Ze bieden veilige frequentie zonder enige verstoring in vergelijking met analoge babyfoons die kan oppikken uitzendingen uit andere bronnen, indien op dezelfde frequentie. Analoge monitoren zijn korte-varieerden terwijl digitale monitoren geven u een uitgebreid scala aan bewegen rond je huis en de tuin! Sommige digitale monitoren worden geleverd met nachtzicht, hoewel je misschien uiteindelijk betaalt een beetje meer.

Soorten

Video: Net als bij de webcam-technologie gebruikt in computers, video babyfoons helpen om de gaten te letterlijk te houden, terwijl je baby slaapt! Met de huidige geavanceerde technologie, kunt u via het internet, terwijl je in het kantoor om de laatste updates te krijgen op uw baby!

Audio: De basismodellen alleen doorgeven van het geluid van uw baby om een luidspreker kunt u overal in het huis zetten. Sommige geavanceerde functies zijn onder meer praten terug naar je baby en niet alleen luisteren, je kunt ook gebruik maken van commando's om muziek af te spelen te sussen uw baby weer in slaap.

Beide soorten babyfoons kan draadloos of bedraad. De draadloze babyfoons kunt u bewegen rond het huis, in tegenstelling tot de bedrade degenen.

Beste modellen te overwegen

  • Lange afstand 900 MHz babyfoon: meer bereik en frequentie
  • Zomer zuigeling video-monitor of de veiligheid 1: video-monitoren
  • Angelcare bewegingssensor: monitors baby-bewegingen om de 20 seconden
  • Philips SCD 589 DECT: werkt goed voor huizen met veel elektronica
  • Graco iMonitor of Sony babycall NTM-910: basisfuncties voor een goede prijs
Stay-at-home moeders van pasgeboren baby's moeten worden ultra voorzichtig. Beste modellen te overwegen.
Stay-at-home moeders van pasgeboren baby's moeten worden ultra voorzichtig. Beste modellen te overwegen.

Last but not least, altijd uw gekozen babyfoon te testen voor de mogelijkheden voordat je iets koopt, in plaats van de veronderstelling dat het zal werken - je wilt niet teleurgesteld worden!