E2y

Hoe om plezier te voorjaarsvakantie ideeën te vinden voor kinderen

De lente komt met de geur van bloemen

De lente komt met de geur van bloemen, heldere frisse dagen en een breed scala van activiteiten die u kunt kiezen. Dit seizoen geeft kinderen de kans om de natuur te verkennen en nieuwe dingen beleven. Het is ideaal om ook betrokken bij de activiteiten die u van plan bent voor hen. Het maakt ze gelukkiger en meer gemotiveerd om creatief te zijn. Hier zijn enkele suggesties over wat je kunt doen voor de voorjaarsvakantie.

Maak je eigen tuin

Maak je eigen tuin. Als u nog niet begonnen met een tuin, maar dan is dit een goed moment om te beginnen met graven. Vraag om hulp van uw kind en ziet haar graag graven om te zaaien die zal uitgroeien tot bloemen of groenten. Haar de kalender markeren vanaf het moment dat ze geplant tot op het moment het bloeit. Ze zal zo trots op wat ze heeft bereikt en zal altijd herinneren aan de planten ervaring met u.

Foto's maken

Hoe om plezier te voorjaarsvakantie ideeën te vinden voor kinderen. Maak je eigen tuin.
Hoe om plezier te voorjaarsvakantie ideeën te vinden voor kinderen. Maak je eigen tuin.

Maak foto's. Leer uw kind hoe u foto's met behulp van een simpele point en shoot camera. Ze kan foto's nemen van de blauwe hemel, het groene gras, de mooie bloemen en elke plaats of het object dat haar aandacht vangt. Dit is de beste tijd om foto's te nemen als gevolg van de natuur kleuren.

Hula hoop plezier

Hula hoop plezier. Geniet van het doen van de hoelahoep met uw kind. Het zal amuseren haar om te zien doe je de hula. Vraag haar om hoelahoep met u en geniet van het lachen.

Easter egg leuk

Easter egg leuk. Verf eieren in verschillende ontwerpen en klaar voor Pasen. Verf met heldere kleuren en unieke ontwerpen. Laat haar doen haar eigen schilderij en zien wat ze komt met. Het maakt niet uit wat ze heeft geschilderd, prijs haar voor een job well done. Het zal haar aanmoedigen om kunst te verkennen meer.

Charades. Breng kid's opwinding door het maken van eenvoudige objecten of acties te raden. Een spel van hints kan haar denken en plezier hebben op hetzelfde moment. Maak eenvoudige regels voor de kinderen te volgen wanneer zij het mysterie woorden uit.

Hopscotch. Pak die krijt en doe het hinkelen spel. Maak er meer van een leerervaring door het tekenen in aantallen en vragen uw kind te stappen op de nummers die je zegt. U kunt ook een variatie ook doen door spelling uit kleuren en hetzelfde te doen.

Vliegeren

De lente komt met de geur van bloemen. Maak foto's.
De lente komt met de geur van bloemen. Maak foto's.

Vliegeren. Ga naar een open gebied en gaan vliegeren. Dit kan een activiteit die je zou willen proberen. Open air, een grote ruimte voor het uitvoeren van en een vlieger en kind bereid om te leren, deze zijn wat je nodig hebt voor deze voorjaarsvakantie plezier.

Estafette

Estafette. Organiseer een eenvoudige estafette waar kinderen kunnen tegen elkaar strijden om een prijs. Bereid grote en kleine prijzen, zodat je gewoon ziet een kind naar huis te gaan met een droevig gezicht.

Spring break is een leuke tijd

Spring break is een leuke tijd. Activiteiten organiseren voor uw familie of betrokken zijn bij de gemeenschap te ontmoeten met andere ouders en kinderen. Hoop dat de bovenstaande tips zal u helpen bij het ontdekken van uw kind potentieel, terwijl ze zich vermaken.