E2y

Hoe om uw kleinkind te verhogen

Het is niet ongewoon voor grootouders om hun eigen kleinkinderen te verhogen

Het is niet ongewoon voor grootouders om hun eigen kleinkinderen te verhogen. Welke reden u dwingen in deze situatie, het verhogen van uw kleinkinderen kan net zo bevredigend als het verhogen van je eigen kinderen. Het verschil is echter dat nu heb je meer ervaring en heb je nu verschillende waarden. Hier is hoe.

Worden betrokken

Hoe om uw kleinkind te verhogen. Accepteer de gelijkenissen.
Hoe om uw kleinkind te verhogen. Accepteer de gelijkenissen.

Worden betrokken. Begin door te worden betrokken bij de activiteiten van uw kleinkind. In de kleuterschool of lagere school, worden betrokken bij de ouder leraar vereniging, zodat je een idee hebt van wat er gebeurt op school. U kunt ook lid worden van de gebeurtenissen die de school heeft, zodat uw kind zal weten dat je er bent en klaar om hem te steunen. Ook bewust zijn van de grenzen, maar omdat oudere kinderen niet per se als het zien van je de hele tijd. Dit varieert van het ene kind naar het andere. Maar een ding dat dwars door alle kinderen is dat je moet worden betrokken van een of de andere manier, zelfs als dat betekent hem gewoon te vragen over zijn dag en het doorbrengen van wat quality time met hem.

Accepteer verschillen

Accepteer verschil s. Vervolgens moet je aan het feit dat er veel verschillen van hoe je je eigen kind en hoe je je kleinkinderen te verhogen verhoogd zal zijn te aanvaarden. Eerste is de leeftijd factor. In PTA vergaderingen, de ouders van je kleinkind klasgenoten 'zal waarschijnlijk de helft van je leeftijd of zelfs minder. Vervolgens moet je beseffen dat je niet precies in staat zal zijn om uw kleinkind behandelen de manieren waarop u uw kinderen behandeld. Meestal, grootouders zijn meer ontspannen en meer comfortabel met de opvoeding van hun kleinkinderen, omdat ze al door het proces zijn geweest en ze al weten dat er een paar fouten en een paar capriolen zijn gewoon een onderdeel van het pakket.

Accepteer de gelijkenissen. Toch zullen er ook een aantal gelijkenissen. Maakt niet uit hoe oud je bent, het zien van uw kleinkind te nemen zijn eerste stap, leren zijn eerste woord, ga naar school voor de eerste keer, of een deel van de overweging zullen allemaal nog erg charmant en soms zelfs tranen trots gelegenheden.

Verklaar uw kant

Verklaar uw kant. Instellen van de regels rond het huis is nog steeds een must bij alle kinderen. Maar, moet u de regels die u implementeren kiest en dat u een reden voor het geven van hen. Sommigen zullen misschien zeggen dat kinderen meer lastig deze dagen, terwijl anderen beweren dat kinderen worden steeds slimmer en krijgen een eigen geest op een vroegere leeftijd. Het punt is echter dat je klaar bent om uw kant uit te leggen moet zijn wanneer je regels op te leggen. Laat het kind in te voeren zijn adviezen zowel als het gaat om regels, zodat u ook zult begrijpen zijn zijde.

Balans van uw tijd

Het is niet ongewoon voor grootouders om hun eigen kleinkinderen te verhogen. Accepteer verschillen.
Het is niet ongewoon voor grootouders om hun eigen kleinkinderen te verhogen. Accepteer verschillen.

Balans van uw tijd. Ongeacht hoe schattig en charmant je kleine kleinkind is, moet u uw tijd balans tussen hem en je eigen vrienden. Laat hem wat tijd besteden aan het praten met je vrienden, zodat uw eigen vrienden zullen weten wat u aan toe bent en wie je te maken hebt. Maar geef hem ook de tijd om te spelen met zijn eigen vrienden. Dit zal ook geeft u de tijd om plezier te hebben met je eigen vrienden.

Tot slot, zorg ervoor dat uw kleinkind veel liefde te tonen. Houd in gedachten dat uw kleinkind je beschouwen als zijn vader en moeder figuur alles in een, dat is schoenen die vrij zijn uitdagend te vullen - zelfs als u ze al heeft ingevuld in het verleden.