E2y

Hoe je een baby gate te maken

Je hebt een mooie baby die net beginnen om al nieuwsgierig en met grote ogen over haar omgeving te krijgen. Ze grijpt naar alles, kauwt op spullen als je niet kijkt, en kruipt om elk hoekje en gaatje van haar kamer. Je ziet dit als een goed teken dat ze zich bewust worden van dingen, maar het kan ook open te stellen voor gevaarlijke mogelijkheden zoals vallen, hebben van iets hard neer te komen op haar hoofd, of het raken van iets scherps.

Dus terwijl u beslist om uw baby de vrijheid om te verkennen, je je realiseert dat het valt op u om haar veilig te houden zo goed mogelijk.

Je beslist om een baby gate te bouwen

Je beslist om een baby hek te bouwen. Het is perfect. Het is ideaal. Het is wat u en uw baby nodig heeft.

Hoe je een baby gate te maken. Je beslist om een baby gate te bouwen.
Hoe je een baby gate te maken. Je beslist om een baby gate te bouwen.

Hier is hoe:

1. Raadpleeg uw kinderarts over uw plan om een baby hek te bouwen. Ze moeten in staat zijn om u te adviseren over hoe het kindvriendelijk en kind-veilig te houden. Ditto, de industrie normen van het bouwen van een.

2. Bepalen hoe lang en breed je baby poort zal gebaseerd zijn op de hoogte van uw baby. Gebruik dit als je basis, kunt u beginnen met het toepassingsgebied dat het gebied waar u babyhekje zijn zodra uw baby gate klaar is gedaan. Begin uw maten te nemen.

3. Beslis over een ontwerp. Idealiter zou de ruimtes tussen de lamellen van uw baby poort niet meer dan 2 centimeter voor dat het kind-veilig. Op dezelfde wijze, moet de veiligheid hek helemaal naar de grond om uw baby te voorkomen kruipen onder te bereiken. Vergeet niet, je baby is in een fase waarin hij minder speculatief en verkennend.

4. Gaan en de aankoop van de materialen die u nodig hebt:

 • Gate baby gemaakt van hout of gerecycled plastic
 • Houten plank met dezelfde dikte en hoogte als die van de babyhekje
 • Schroeven, bouten en moeren, en muurankers
 • Kabelbinders van kunststof
 • Boren
 • Schroevendraaier
 • Zagen
 • Draadtang
 • Meetlint
 • Fijn schuurpapier
 • Handschoenen

5. Met behulp van uw metingen, beginnen te zagen uw platen in stukken. Gebruik je fijn schuurpapier en wrijf in de vers-gezaagd hout af te nemen spalken en hout zwerfdieren. Monteer twee planken door het leggen van deze flat aan weerszijden van uw muur of portiek en boorgaten in elke plank. Vervolgens gebruikt u een schroevendraaier en rijdt je schroeven inch

Hoe je een baby gate te maken.
Hoe je een baby gate te maken.

6. Dan is het op naar je tracks. Neem nog een paar van uw houten planken. Lijn ieder naar de plank door uw invoer weg en schroef een ieder ervoor te zorgen beide planken worden uitgelijnd bij elkaar geschroefd. Nu heb je twee U-vormige planken aan weerszijden van uw entree.

7. Neem nu uw baby poort en monteer wat meer van de vers-gezaagde plank aan elke kant en aan de onderkant van uw baby gate. Gebruik uw draden op de planken te beveiligen op uw baby gate. Gebruik zo veel draden als u zowel de planken en babyhekje lamellen ervoor te zorgen dat u vast en knip ze als je gaat beveiligen.

8. Schuif deze in je muur bevestigingen en je bent klaar.

Je baby poort moet vrij in en uit schuiven van de muurbevestigingen voor u om te weten dat u een geweldige job gedaan. Controleer regelmatig uw baby gate voor kracht en robuustheid. Voor nog betere resultaten, werken naast uw vriendelijke buurt timmerman.