E2y

Hoe om te helpen een tiener vinden van een baan

Om te beginnen, is het niet eenvoudig om een baan te vinden deze dagen

Om te beginnen, is het niet eenvoudig om een baan te vinden deze dagen. Recessie, inflatie en economische neergang zijn de belangrijkste factoren die de beschikbaarheid van banen beïnvloeden voor alle categorieën van werknemers. Dus als een volwassen persoon op dit moment nauwelijks werk te zoeken, wat meer met een jonge tiener? Maar dit soort houding is niet helemaal te helpen in zijn doel om de werkgelegenheid, in het bijzonder wanneer het gaat om een tiener die echt behoefte hebben aan een taak om misschien helpen ondersteunen, - zijn studie of zijn familie.

Help een tiener een baan vinden en helpen hem te vinden de weg naar een mooie toekomst. Hier zijn suggesties over hoe dit te doen:

Hoe om te helpen een tiener vinden van een baan. Help hem te evalueren zijn capaciteiten.
Hoe om te helpen een tiener vinden van een baan. Help hem te evalueren zijn capaciteiten.
  1. Help hem te evalueren zijn capaciteiten. Ga over zijn opleidingsniveau, speciale vaardigheden en talenten, certificaten en trainingen en andere referenties die zijn kwalificaties kunnen stimuleren in het zoeken naar een baan. Ontdek zijn mogelijkheden en plannen en wat voor soort werk dat hij kan uitblinken inch
  2. Leer de tiener hoe hij zijn cv en portfolio te bouwen. Natuurlijk zal het makkelijker zijn als je gewoon deze dingen voor hem, maar voor zijn leerervaring, laat hem het te doen op zijn eigen met uw begeleiding en toezicht. Zijn CV moet volledig en moet alle details over zijn opleiding en werkervaring indien van toepassing. Onder meer zijn speciale vaardigheden en interesses ook, dus zal de werkgever een idee in welke afdeling van de tiener toe te wijzen zijn.
  3. Voor de nodige vrije ruimte voor de tiener. Sommige werkgevers willen ervoor zorgen dat de tiener nog nooit betrokken geweest bij eventuele overtredingen van de wet. Help hem van toepassing zijn voor de politie, de school en de gemeenschap spelingen. Aanbevelingen van schoolleiders ook verdienste pluspunten van werkgevers.
  4. Maak de tiener repeteren voor het interview. Laat hem antwoorden op vragen die een werkgever zal waarschijnlijk vragen. Leer hem hoe eerlijk, direct maar indrukwekkende antwoorden te geven. Coach hem hoe te lopen, voert u een kamer, schudden elkaar de hand, zitten en onderhouden van een rechte houding tijdens het praten aan de interviewer. Er ook aan herinneren dat hij recht kijken naar de ogen van de interviewer en niet om rond te kijken of fidget met zijn handen.
  5. Ga over lijsten van inrichtingen in uw omgeving waar de tiener kan mogelijk toe te passen voor de werkgelegenheid. Vraag hem of hij enig vooruitzicht in gedachten.
  6. Roep vrienden en familieleden die weet van kansen op werk voor tieners. Ook laat de tiener oproep vrienden en kennissen, indien aanwezig, en informeren over mogelijke tewerkstelling.
  7. Blader op de advertenties sectie van kranten en op zoek naar vacatures waar tieners specifiek uitgenodigd om te solliciteren.
  8. Herinner de tiener op te volgen zijn aanvragen als hij niet krijgt onmiddellijk antwoord.
  9. Help hem vinden van een passende outfit te dragen voor het interview. Eenvoudig, netjes en schoon kleding past goed voor de gelegenheid.

Een tiener moet ten minste zestien jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor een baan. Er zijn echter een aantal uitzonderingen wanneer jongere jongens en meisjes zijn toegestaan in te vullen vacatures. Worden herinnerd dat sinds de tiener is een kleine, hij hulp van een ouder of voogd nodig heeft bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomsten.