E2y

Hoe om te winkelen met jonge kinderen

Kinderen kunnen vrij moeilijk om mee te nemen tijdens het winkelen

Kinderen kunnen vrij moeilijk om mee tijdens het winkelen te brengen. Ze kunnen leiden tot heel wat commotie, zelfs als het over iets als ijs en snoep. Of het nu in het winkelcentrum of supermarkt, de meeste ouders vinden het moeilijk om jonge kinderen met zich meedragen. Als u wilt beginnen met winkelen met jonge kinderen, zullen een paar tips het voor u gemakkelijker te maken.

Hoe om te winkelen met jonge kinderen. Zorg ervoor om vroeg te arriveren.
Hoe om te winkelen met jonge kinderen. Zorg ervoor om vroeg te arriveren.

Hier zijn een paar eenvoudige tips over hoe om te winkelen met jonge kinderen:

  1. Zorg ervoor om vroeg te arriveren. Als u nodig hebt om belangrijke dingen te kopen, zorg ervoor dat je naar winkels vroeg. Hierdoor zijn er minder mensen. Niet alleen zal je in staat om de nieuwste, meest verse items te krijgen - je zult ook te maken met een stuk minder commotie. Als de winkel wordt het drukker, kinderen zijn meestal crankier. Het zal ook helpen besparen tijd, zodat u in en uit de winkel in een mum van tijd kan zijn.
  2. Praat met het kind voordat ze naar de winkel. Een kleine praten zal helpen verminderen eventuele wangedrag tijdens het winkelen. Vertel uw kind om u te vertellen wat het is ze nodig heeft, niet door middel van acties, maar door middel van woorden. De supermarkt is een spannende plek voor kinderen. Aan toe te voegen, worden de items in de winkels speciaal ingericht dat klanten - jong of oud - zou willen om ze te kopen. Dit werkt het beste op kinderen, omdat zij niet nog veel zelfdiscipline hebben. Leer uw kind dat er bepaalde beperkingen als het gaat om het kopen zal hem helpen om te voorkomen dat het gooien van een woedeaanval elke keer als hij iets tijdens het winkelen wil.
  3. Reageer op verzoek van uw kind positief, zelfs als je zegt nee. Soms, ouders gewoon niet weten hoe ze met hun kinderen praten. Kinderen reageren slecht als negatieve woorden worden gebruikt om hun verzoeken te beantwoorden. Woorden als "niet", "nee" en schud "niet" vaak kinderen nog verder. Probeer het op een positieve noot. In plaats van het flat out zeggen "Zet dat terug!" wanneer uw kind iets vraagt. U zult verbaasd zijn hoeveel driftbuien kunt u voorkomen dat het gebruik van deze techniek.
  4. Jobs toewijzen aan uw kinderen. Jonge kinderen willen een deel van het winkelen zijn. Als je wilt naar een eenvoudiger tijd winkelen hebt, kunt u proberen het toewijzen van bepaalde kruidenierswaren voor uw kinderen te vinden. Omdat ze geïnteresseerd zijn in de omgeving, zullen ze plezier hebben het doen van uw boodschappen. Het is een manier om hen te vermaken tijdens het winkelen te houden.
  5. De kassa is de meest ondraaglijke onderdeel van het winkelen voor kinderen. Kinderen zijn vaak ongeduldig en willen verplaatsen van alle van de tijd te krijgen. Een verveeld kind bij de kassa lijn kan gemakkelijk leiden tot driftbuien. Houd uw kind geamuseerd door spelletjes te spelen tijdens het wachten.

Het is niet onmogelijk om effectief te winkelen met jonge kinderen

Het is niet onmogelijk om effectief te winkelen met jonge kinderen. Je hoeft alleen maar een aantal tips om u te helpen begrijpen wat hun behoeften. Een beetje geduld is alles wat je nodig hebt en uw kind zich zal gedragen tijdens het winkelen. Probeer deze eenvoudige tips de volgende keer dat u winkelen met jonge kinderen.