E2y

Hoe kan ik flesvoeding schakelen

Het is het beste voor uw baby vast te houden aan een formule zo veel mogelijk. Maar als je baby heeft een aantal gezondheidsproblemen, kan de noodzaak om over te schakelen naar een andere formule gebleken. Ook als uw budget wordt strakker, kan het vinden van een goedkoper alternatief worden gezien als een praktische stap voor je. Het geven van uw baby een nieuwe formule is niet wezenlijk schadelijk. Echter, is het nemen van voorzorgsmaatregelen ten zeerste aanbevolen. Er zijn een aantal factoren die je moet overwegen om de overstap van het oude succes te maken naar de nieuwe formule. Hier zijn enkele van de tips:

Hoe kan ik flesvoeding schakelen. Raadpleeg een kinderarts.
Hoe kan ik flesvoeding schakelen. Raadpleeg een kinderarts.
  • Raadpleeg een kinderarts. Een kinderarts zal u adviseren over wat te doen, vooral als de schakelaar is ingegeven door een medische reden. Hij zal een lijst van alternatieven voor je baby, verklaren waarom de alternatieven zullen gunstig zijn voor je baby en een aantal mogelijke problemen en zorgen te bespreken dat je adres (of gezicht) hebben als de eigenlijke schakelaar is gedaan. Als je geluk hebt, kan uw kinderarts bieden een aantal monsters voor je baby om te proberen.
  • Lees en volg de aanwijzingen. Nooit van uit dat alles gaat hetzelfde te zijn. De nieuwe formule kan een andere set specificaties. De instructies van de fabrikant, met name over de formule mengen en de hoeveelheid water die nodig.
  • Geleidelijk overschakelen naar de nieuwe formule. Abrupt overschakelen naar een andere formule kan problematisch. Het spijsverteringskanaal van je baby is nog steeds zeer gevoelig in dit stadium. Langzaam mengen van uw baby nieuwe formule in zijn oude formule om de switch te implementeren. Doe ¼ van de nieuwe formule tot ¾ van de oude formule. Als er geen nadelige effecten, verhoging van de verhouding tot uw baby steeds meer gewend aan het hebben van de nieuwe formule. Als de oude formule heeft geleid tot een ernstig probleem aan uw baby, waardoor de nieuwe formule onmiddellijk moet geen enkel hachelijke situatie. Uw kinderarts kan al in overweging genomen hebben van uw baby conditie.
  • Observeer uw baby. Veranderingen zijn gebonden aan gebeuren wanneer je je baby een nieuwe formule. Focus op de negatieve symptomen. Is je baby begint te gas hebben? Is hij braken? Is zijn klinker beweging niet meer normaal? Is hij huilen overmatig? Is hij van de pijn? Is er bloed in zijn ontlasting? Is hij met enige uitslag? Als een van deze symptomen aanwezig zijn, neem dan contact op met uw kinderarts. Verspil geen tijd. Dient te worden aangepast of een andere formule worden aanbevolen.

Geef nooit je baby een andere formule

Geef nooit je baby een andere formule, tenzij zijn gezondheidstoestand garandeert het. Zoek eerst het advies van uw kinderarts. De regel is eenvoudig. Het is veilig als je je baby het zelfde soort formulering. Bijvoorbeeld, als zijn oude formule is gebaseerd op koemelk, wordt er niets gaat gebeuren als je hem een ander merk, dat is gebaseerd op koemelk. Als je je kindje een ander merk te nemen - laten we zeggen, van een formule op basis van koemelk met een formule op basis van soja, dan kunnen er problemen ontstaan. Uw baby heeft een specifieke voeding tolerantie, dus nooit risico's nemen.