E2y

Hoe de graco pack te gebruiken N spelen

Als u verwacht een baby of gewoon een had

Als u verwacht een baby of gewoon een had, weet je dat er gewoon duizenden kinderbed en wieg opties die er zijn. Wie had gedacht dat het kiezen van een wieg of een box kan erg ingewikkeld? Als je leeft een levensstijl die inhoudt dat je constant van de ene plaats naar de volgende, of uw kind graag grootouders die willen om hem te zien elk weekend, dan is een box die gemakkelijk inklapbaar is de beste optie voor je. Een van de beproefde soorten is de Graco Pack N Play model, die gemakkelijk stort in een vrij klein pakket met een eigen draagtas. Lees op de onderstaande tips over hoe te demonteren en monteren het. Na een paar praktijken, zou het net zo makkelijk als het berijden van een fiets.

  • Te beginnen met de gevouwen toneelstuk pen -. Hoe de verpakking N play monteren U kunt beginnen door het afsluiten van de box van de opslag zak en het naar beneden lag op de vloer, rechts naar boven. De rechterkant van de box zou het gedeelte waar de top balken zijn. De onderkant van de benen moeten op de vloer. Langzaam uit elkaar wrikken de benen in een staande positie, die van nature zouden rechtop trekt u de andere delen van de box.
  • Volledig uitklappen van de box. Het centrum stukken van de box moet vastklikken, die u zal vertellen dat de onderdelen zijn vergrendeld. Nu dat je de hele box rechtop hebben, alles wat je hoeft te doen is het plaatsen van de matras binnen. Je moet eerst de matras, die is als een ondersteuning opvulling die is een stuk steviger dan de eigenlijke matras te plaatsen.
  • Het plaatsen van de matras en de veranderende pad. Bezit komen van uw matras, die precies moeten passen over de box en druk het stevig op zijn plaats. Merk op dat er geen extra ruimte tussen de zijkanten van de matras en de wanden van de box zijn, omdat het kind zou kunnen komen te zitten in tussen deze. Als u uw aankleedkussen met u, kunt u hem over de andere helft van de box samen met andere toneelstuk pen constructies, zoals een baby mobiel.
  • Het vouwen van de play pen. Wanneer u klaar bent met de box, verwijdert u eerst alle constructies bevestigd inclusief de veranderende pad. Verwijder de matras en de feitelijke matras en vouw het volgens aanwijzingen op de verpakking. Nu dat de box leeg is, grijp het centrum lus van de box, trek het omhoog, terwijl instortende naar het midden van de vier hoeken van de box. Zorg ervoor dat u de sloten drukt op elke hoek, zodat ze vouwen netjes.
  • Het vouwen van de matras rond het toneelstuk pen, pak en ga Zodra u de box ingestort, wikkel de matras omheen;. Moet precies een keer passen rond de box en bevestig de klittenband om zijn plaats te houden. Plaats uw box in de reistas en je moet bereid zijn om te gaan.

Hoe de graco pack te gebruiken N spelen. Te beginnen met de gevouwen toneelstuk pen -. hoe de verpakking N play monteren.
Hoe de graco pack te gebruiken N spelen. Te beginnen met de gevouwen toneelstuk pen -. hoe de verpakking N play monteren.

Het is zo makkelijk als dat! Met slechts een paar cycli van de verpakking en het spelen, moet je dit doen in minder dan 5 minuten!