E2y

Toon fretten

Er is een kunst die betrokken zijn bij de fret tonen proces

Er is een kunst die betrokken zijn bij de fret tonen proces. Dit diertje is niet bekend om zijn geduld en zijn tolerantie niveaus zijn vrij klein. Ze worden tentoongesteld in kooien vanwege hun aard om stiekem af voor avonturen. Er zijn een aantal belangrijke risicofactoren in het tonen van fretten. Het grootste risico is dat fretten zijn zeer gevoelig voor ziekte. Als men fret op een show heeft een ziekte, virus, zal het elke fret bloot op de show. Die fretten zal, op zijn beurt, bloot de fretten terug naar huis waardoor een mogelijke uitbraak. Degenen die betrokken zijn bij het plannen en uitvoeren van een fret tonen zijn erg voorzichtig en zal in het algemeen annuleert een show in plaats van het risico van de uitbraak.

Het allereerste wat je moet doen voordat u uw fuzzy naar een show is om uit te vinden de vaccinatie eisen voor de show. Hondenziekte vaccinaties nodig zijn en vele shows vereisen ook een inenting tegen hondsdolheid. Ook de hoogte van wat de norm is voor de bepaalde show die u gaat. De standaard, verschilt van iedere show, is een basis van de beoordeling van elk fret, een tegen de anderen van zijn klasse. De laatste overweging of ding om te doen voordat u uw fuzzy aan de show is om een positieve houding te houden. Een fret show is een leuk evenement, niet een cut moordende concurrentie zoals vele shows zijn.

De grootste stuk van advies iedereen kan geven over het tonen van fretten is dit, start uw fuzzy jong. Ontvang uw fret gebruikt om vanaf dag een worden behandeld. Ze moeten worden gebruikt om menselijke interactie voor ze trainbaar zijn. Een fret die gewoon nog in zijn kooi de hele dag met geen aandacht zal zijn te onstuimige eenmaal vrijgemaakt voor een ravotten. Een fret die wordt behandeld en werkte met op een continue basis zal een goed gedragen toon fret zijn. Een ding dat elke fret eigenaar moet weten is hoe je krijsen een fret in de manier waarop haar moeder deed toen ze gedisciplineerd hen. De huid op de rug van de hals is los en pak je het door de huid op dezelfde manier als je een pup zou doen. Houd de fret voorzichtig door deze huid en het zal gapen, wrijven op zijn gezicht, en uiteindelijk zal het in slaap vallen.

Train je show fret te lopen aan de leiband

Toon fretten. Er is een kunst die betrokken zijn bij de fret tonen proces.
Toon fretten. Er is een kunst die betrokken zijn bij de fret tonen proces.

Train je show fret te lopen aan de leiband. Krijg het vroeger draagt een harnas. Oefen de commando-en beloningssysteem. Geef je show fret een opdracht en als gehoorzaamd, bieden een traktatie. Fretten liefde Ferret Vite, verkrijgbaar bij veel dierenwinkels, en wordt gezien door fretten als een beloning waard. Bruidegom je show fret en krijg het vroeger baden en borstelen. De rechters zullen inspecteren uw toon fret van dichtbij en persoonlijk. Ze willen zien dat het goed is verzorgd, maar een aantal belangrijke gebieden die zij controleren zijn de oren, de vacht, de tanden en de nagels. Zij zullen ook inspecteren temperament van de show fret die ons terug brengt naar het werken met uw fuzzy en het krijgen van het vroeger worden behandeld.

Andere dingen om je show fret gebruikt om zijn kostuums dragen als je gaat om te concurreren in die wedstrijd. Werken aan de ontwikkeling van een schattig geeuw als vele shows hebben een leuke geeuw wedstrijd voor de show fretten. Vele shows zullen een buis kruipen wedstrijd of andere leuke wedstrijden. Het beste advies dat ik heb is om contact met de show fret groepen in uw regio en ontdek wat wedstrijden ze doen en vervolgens uw fuzzy dienovereenkomstig te bereiden.