E2y

Hoe maak je een huisdier rat kooi kiezen

Ratten zijn vriendelijk en kan ook grote huisdieren

Ratten zijn vriendelijk en kan ook grote huisdieren. Omdat ze klein zijn, zijn ze makkelijk te verzorgen en hebben zeer weinig eisen. Wat essentieel is voor hen te voorzien van voedsel en een comfortabel onderdak. Echter, het vinden van de juiste kooi voor uw huisdier rat is zeer belangrijk en moet goed worden gepland. Vergeet niet, ze zullen daar verblijven hun hele levensduur (2-3 jaar), dus het beste is om de juiste te kiezen om ze gelukkig en tevreden te houden. Het kiezen van een rat kooi moet gebeuren in overleg met alle interne en externe factoren die van uw huisdier levensomstandigheden zal beïnvloeden. Hier zijn enkele van de factoren die u moet overwegen om de perfecte kooi voor uw huisdier te krijgen:

Hoe maak je een huisdier rat kooi kiezen. De rat familie.
Hoe maak je een huisdier rat kooi kiezen. De rat familie.

De rat familie Voordat je een kooi, moet je nagaan hoeveel tamme ratten zullen leven in de kooi? Dit geeft je een idee over de juiste maat van de kooi die je nodig hebt om te geven. Vergeet niet, ratten houden van rond te gaan, zodat je nodig hebt om hen te voorzien van voldoende ruimte om vrij rond te rennen. Je moet ook van mening dat u wordt het verstrekken van uw huisdier wat speelgoed later dus je moet overwegen om de ruimte voor die ook. U moet ook weten dat de ratten fokken gemakkelijk en kan vermenigvuldigen op elk moment. Als u van plan bent voor uw huisdier om te broeden, dan zul je een grotere kooi nodig hebben om de nieuwe leden tegemoet te komen.

In of uit in het kiezen voor de beste kooi voor uw huisdier, moet je om te finaliseren als u het plaatsen van de kooi binnen of buiten uw huis. Hoewel het veiliger te plaatsen in het huis (als er geen katten of honden over), is het ook mogelijk om de kooi buiten te plaatsen. Echter, als u besluit om het buiten te plaatsen, dan moet je de temperatuur buiten te overwegen. Je moet ook om het gebied veilig te stellen om ervoor te zorgen dat ze niet worden als prooi door andere grotere dieren gegeten. U zult ook moeten controleren voor kooien die specifiek geschikt voor buiten.

Ratten zijn vriendelijk en kan ook grote huisdieren. In of uit.
Ratten zijn vriendelijk en kan ook grote huisdieren. In of uit.

Size matters De grootte van het gebied waar u het plaatsen van de kooi van een heleboel zaken en moet zeker worden overwogen. De hoogte en breedte nauwkeurig moeten worden gemeten voor u om een idee over de maximale grootte van de kooi je kunt krijgen. Echter, als je constant de kooi zal verhuizen van het ene gebied naar het andere, dan kunt u de juiste maat op basis van het aantal tamme ratten je hebt. Je moet er ook voor kiezen de kooi met wielen, zodat het gemakkelijker zal zijn voor u om te dragen naar een andere locatie.

Kwaliteit De kwaliteit van de kooi en zie hoe het is gemaakt. Zorg ervoor dat de kooi is gemaakt in goed materiaal, zodat uw huisdier zal worden beveiligd binnen. U moet ook controleren of de kooi goed is afgedicht. Vergeet niet dat ratten echt goed springen en als de kooi niet goed afgedicht, dan kunnen ze gemakkelijk ontsnappen. De kooi moet ook worden gemaakt van materiaal dat uw huisdier niet in staat zal zijn om gemakkelijk op te kauwen.