E2y

Hoe de zorg voor een yorkshire terrier

Op basis van de AKC registratie statistieken

Op basis van de AKC registratie statistieken, lijkt het erop dat de Yorkshire terriër is steeds een zeer populair ras. Gezien het feit dat Yorkies oorspronkelijk werden gefokt in Engeland aan ratten te vangen, ze zijn zeker hebben een lange weg afgelegd. Deze eenmalige knaagdier catcher staat nu gezelschap houden met de sterren en suburbane gezinnen. Celebrities hebben een voorliefde voor dit bijzondere ras van de tas pooch en gezinnen hebben dit ras een eerste keuze voor een hond metgezel. Als u eigenaar bent van een Yorkie, of denken over het toevoegen van een aan je leven, Lees de onderstaande stappen te worden geïnformeerd over de zorg voor deze pint-sized ras.

Stap 1:. Houd uw yorkie binnen de aanbevolen gewicht richtlijnen van 4-7 pond Immers, wie wil er een zware beurs pooch? Handhaving van dit aanbevolen gewicht moet niet moeilijk zijn voor hondenbezitters die zich committeren aan de aankoop van een hoge kwaliteit hondenvoer voor hun terriër. Yorkies moeten worden gevoed meerdere kleine maaltijden per dag om het risico van hypoglykemie, die dit ras is een verhoogd risico op te verminderen. Wees ook voorzichtig niet te veel traktaties te geven aan dit ras, het kan moeilijk zijn om hun charme en vertrouwen te weerstaan. Yorkies hoeft niet veel beweging te blijven trimmen en slank, maar Yorkie eigenaars moeten zich verbinden tot een beperkte inspanning, zoals een wandeling per dag.

Stap 2: Maak uw yorkie een constante metgezel Dit is niet om te suggereren dat de Yorkie is een hoge onderhoudskosten ras, maar ze vergen veel van de dagelijkse interactie.. Als u niet in staat bent om dit ras te nemen in uw dagelijkse activiteiten, dan is het misschien niet het ras voor je.

Hoe de zorg voor een yorkshire terrier. 1:. houd uw yorkie binnen de aanbevolen gewicht richtlijnen van 4-7 pond.
Hoe de zorg voor een yorkshire terrier. 1:. houd uw yorkie binnen de aanbevolen gewicht richtlijnen van 4-7 pond.

Hoewel u niet hoeft te nemen in je tas de hele dag lang, ik Yorkies waarderen dat in het midden van de actie en zij zouden als links alleen thuis te lang vergelden. Van plan om een hond wandelaar of huisdier sitter op de telefoon lijst als je niet in staat bent om veel tijd door te brengen met uw Yorkie.

Stap 3:. Plan voor een regelmatige verzorging routine Oke, dus misschien is de Yorkie is een high maintenance hond! Dit ras staat bekend om zijn lange, fijne, zijdeachtige vacht en Yorkie eigenaren moeten trots zijn op het behoud van deze aantrekkelijke eigenschap van het ras. Yorkies moet regelmatig worden verzorgd om klitten en matten te voorkomen en moet het haar te hebben rond hun oren en voeten geknipt voor een nette uitstraling.

Stap 4: Weet dat deze kleine hond een grote persoonlijkheid heeft, terwijl Yorkies kan minder wegen dan 10 kilo, zeker zij niet opgaan in de achtergrond.. Yorkies zijn meestal zeer beschermend van hun eigenaar en terwijl ze zijn niet per se agressief, ze zijn zeker niet zachtmoedig. Dit persoonlijkheidskenmerk kunt een Yorkie in de problemen, omdat het kleine formaat zal de onderneming op een extreme nadeel als het confronteert een andere hond. Strak vast te houden aan uw Yorkie zoals ze zijn bekend om uit de armen van hun eigenaar te springen in een poging om hen te beschermen, alleen kunnen worden verwond door de sprong zelf.

. Stap 5: Leer uw yorkie enige training commando's Vergeet niet, is de Yorkie eenmaal getraind om duidelijk knaagdieren van boerderijen, ze zijn intelligent genoeg om opdrachten te ontvangen. Uw Yorkie moet geen probleem snel oppakken van training commando's zoals zit hebben, verblijf, etc. Je zou zelfs willen proberen het toewijzen van uw Yorkie een "job" in uw huis om hem gestimuleerd. Het zou de moeite waard zijn om in te schrijven in een gehoorzaamheid klasse met uw Yorkie. Het zal tijd goed besteed en het zal blijken te zijn een binding ervaring met uw nieuwe familielid te zijn.

Op basis van de AKC registratie statistieken. Maak uw yorkie een constante metgezel.
Op basis van de AKC registratie statistieken. Maak uw yorkie een constante metgezel.

Stap 6:. Wees je bewust van gezondheidsproblemen die dit ras is gevoelig voor Yorkies genetisch voorbestemd zijn voor de gezondheid kwesties die hun ruggenmerg, dijbeen, en knieschijven. Ze zijn ook bekend te lijden aan problemen met hun luchtpijp en de wimpers. Zorg ervoor dat u regelmatig een bezoek te plannen met uw dierenarts op de hoogte blijven over de algehele gezondheid van uw Yorkie.

Als je in staat bent om zich te committeren aan de bovenstaande stappen dan ben je waarschijnlijk klaar om een Yorkie bij zich te hebben. Met de reguliere zorg en constante interactie, kunnen u en uw Yorkie van plan om samen te vieren vele verjaardagen. De levensduur van de Yorkie meestal groter is dan 10 jaar wanneer gegeven de juiste zorg en aandacht.