E2y

Hoe nest om je konijn te trainen in een week

Wist u dat u kunt nest niet alleen katten te trainen

Wist u dat u kunt nest niet alleen katten te trainen, maar konijnen ook? Konijnen nature de neiging om een gebied te kiezen om te gebruiken als de badkamer. Met een beetje oefening, kunt u ze naar een kattenbak te gebruiken, waardoor het veel makkelijker om schoon te maken na uw huisdier. Dit hoeft niet lang en uitgesponnen proces. Hier is hoe nest om je konijn te trainen in een week:

  1. Stel de kattenbak. Zet een oude taart pan in de hoek van het konijn kooi die je konijn meestal gebruikt als een badkamer. Dit vereist het bekijken van je konijn voor een tijdje om zijn gewoonten vast te stellen. Plaats de kattenbak niet bewegen als je eenmaal hebt gevonden een plek, want dit zal je konijn te verwarren. Vul het met gerecycled krantenpapier pellets, versnipperde krant, grenen houtkrullen, of gewoon kattenbakvulling. Gebruik niet het klonteren soort strooisel of het type met chemische deodorants, veel van deze nesten kan schadelijk of giftig voor je konijn. Niet te veel zwerfvuil niet toevoegen aan de pan, konijnen hebben de neiging van knabbelen op hun nest, en te veel kan schadelijk zijn voor hen.
  2. Help je konijn begrijpen wat te doen. Wanneer u voor het eerst het nest pan plaatsen in de kooi, een paar konijnen keutels plaatsen in, zodat hij zal een gemakkelijkere tijd het begrijpen van het doel van de pan hebben. Plaats hem in de pan en beroerte zijn hoofd. De meeste konijnen zullen ruiken hun geur en begrijpen wat te doen, maar wees niet ongerust als het duurt een paar dagen. Wees geduldig bij het nest opleiding van uw konijn.
  3. Beloon je konijn. Tijdens de eerste dag of twee van zwerfafval training, je konijn te houden in de kooi. Als u merkt dat uw konijn met behulp van het nest pan, laat hem uit de kooi om te spelen voor een paar minuten, en hem veel lof te geven. Herhaal dit elke keer als hij het gebruikt, zodat hij leert dat het een goede zaak.
  4. Verminder gekooid tijd. Terwijl hij wordt beter over altijd het gebruik van de kattenbak, de periode van de tijd is hij laat uit de kooi om te spelen na elke tijd van het gebruik van de kattenbak te verlengen.
  5. Verwacht ongevallen. Net als bij nest training een kat of zindelijkheidstraining een kind, verwachten dat de af en toe een ongeval, vooral tijdens de eerste paar weken. Als je konijn heeft wel een ongeluk, zet hem terug in zijn kooi, in het nest pan. Opruimen het ongeval onmiddellijk en plaats uw konijn uitwerpselen in de kattenbak om hem eraan te herinneren dat dit is waar ze gaan. Niet hem straffen of berispen hem, omdat dit zou kunnen maken hem tot de kattenbak associëren met gestraft of op een slechte plek.
Hoe nest om je konijn te trainen in een week. Help je konijn begrijpen wat te doen.
Hoe nest om je konijn te trainen in een week. Help je konijn begrijpen wat te doen.

Hoewel sommige konijnen nooit leren het nest pan consequent te gebruiken, kunnen de meeste konijnen worden onderwezen in ongeveer een week als je consistent zijn in uw inspanningen om het konijn te belonen voor het gebruik van de pan en leg hem terug in de kooi, als hij dat niet doet.