E2y

Hoe te konijnenhokken kopen

Het kopen van een konijn kooi is een zeer eenvoudig proces

Het kopen van een konijn kooi is een zeer eenvoudig proces. Er zijn echter veel dingen te overwegen bij het doen. Hieronder vindt u de eenvoudige stappen te volgen om te kiezen en te kopen je konijn kooi.

  1. De grootte van uw konijn: Dit is het meest belangrijke ding om te overwegen. U zult altijd willen ervoor zorgen dat je een kooi die groot genoeg is zodat wanneer je konijn strekt zich uit op zijn kant, maar voldoende genoeg ruimte om dat te doen is te kiezen. Als je gewoon het krijgen van een konijn en weet niet de exacte grootte, is het het beste om te onderzoeken het ras en je zal altijd in staat zijn om gewicht te vinden. Grootte van de kooi kan ook na deze.
  2. De beste kooi stijl: Cage stijl is gebaseerd op de voorkeur vooral. Een functie die het beste is om te zoeken naar een die een dropping pan heeft. Dit maakt de omstandigheden in de kooi meer sanitair voor uw konijn, en maakt het makkelijker voor u om schoon te maken. Cage stijlen zijn ook afhankelijk van of u gaat uw konijn binnen of buiten te houden. Grote houten beschermde hokken zijn beschikbaar voor buiten konijnen.
  3. Waar een kooi te krijgen: Kooien van alle verschillende stijlen kunnen worden gekocht bij bijna elke particulier of een ketting dierenwinkel. Ze variëren in prijs van 15€ tot 150€. Kooien kunnen ook worden gekocht bij een boerderij levering winkel. De beste plek om uw kooi te kopen is waarschijnlijk op een konijn show. Op een show, zal kooi dealers waarschijnlijk komen en bieden u de beste selecties en prijzen. Het is ook een goede plek om te pick-up benodigdheden zoals feeders, flessen water en voedsel, en een goede plek om te spreken met konijn professionals. Check out de activiteiten bij uw plaatselijke kermis terrein, een konijn zien zou wel eens plaatsvinden in de nabije toekomst!

Er zijn vele opties bij de aankoop van een kooi voor je konijn

Hoe te konijnenhokken kopen. De grootte van uw konijn.
Hoe te konijnenhokken kopen. De grootte van uw konijn.

Er zijn vele opties bij de aankoop van een kooi voor je konijn. Uiteindelijk is de keuze komt neer op uw levensstijl en uw konijn nodig heeft. Hier is de hoop dat u vindt wat u zoekt en veel geluk!