E2y

Hoe kan ik een huisdier heremietkreeft kunstjes leren

Velen zijn zich niet bewust dat er een heremietkreeft ook kan uitgroeien tot een goede huisdier, niet om zijn vermogen om trucs als elke andere, meer voorkomende dieren te leren zwijgen. Als je er een thuis en staan te popelen om te leren dat sommige trucs, hieronder zijn manieren over hoe om het te doen.

Hoe kan ik een huisdier heremietkreeft kunstjes leren. Het vertrouwen en binding met uw heremietkreeft.
Hoe kan ik een huisdier heremietkreeft kunstjes leren. Het vertrouwen en binding met uw heremietkreeft.
  1. Het vertrouwen en binding met uw heremietkreeft. Voordat u uw heremietkreeft leren sommige trucs, is het belangrijk dat u vertrouwt eerst vast te stellen. Om dit te doen, eten bereiden en zachtjes voeden je krab. Voed de kleine heremietkreeft met je handen. Wanneer u dit doet, moet u om het u te benaderen vanuit een bepaalde afstand.
  2. Vertrouwd de heremietkreeft met uw stem. Velen zijn zich niet bewust van, maar heremietkreeften herken stemmen. Dus de volgende stap is voor u om de heremietkreeft herken je stem, maar ook zijn naam. Tijdens het voeden, praat met de heremietkreeft met zijn naam. Op deze manier, zal het in staat zijn om zich te ontspannen, terwijl in uw aanwezigheid. Dit zal ook helpen vormen een band tussen de twee van u, dat is zeer belangrijk bij het onderwijzen van het aantal trucs.
  3. Blijf een beroep op de heremietkreeft door zijn naam. De toetsen zijn hier spraakherkenning en naam roepen. Deze twee zal dicteren uw succes in het onderwijzen van de heremietkreeft. Dus wanneer je bent met het, praat met hem met behulp van de naam die u hem gegeven. U moet uw stem te druppelen en op de naam zodat het kan later reageren op commando's via uw stem.
  4. Je hebt ook te piepen naar hem. Dit is het natuurlijke geluid van heremietkreeften. Tjilpende met het in staat zou stellen om een of andere manier praten met uw heremietkreeft. Deze oefening is een goede manier om te vormen en je band te versterken met de heremietkreeft.
  5. Bereid een heremietkreeft riem en laat hem er doorheen. Nu heb je een band met uw heremietkreeft vastgesteld, is het tijd om de formele les te beginnen met je kleine student. Bereid een heremietkreeft leiband, en laat het er doorheen. Dit zal hem te trainen om te lopen in de richting van een recht pad, want vergeet niet, heremietkreeften zijn van nature nieuwsgierig wezens. Ze zouden net om zich af door zich af of mag lopen. Je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van de riem om te worden gebruikt met uw heremietkreeft. Er zijn riemen dat het kan vergiftigen als metalen voorwerpen. Dus je kan hebben om uitgebreid onderzoek te maken aan de lijn die u wilt gebruiken.
  6. Forceer de heremietkreeft om wat trucjes te doen. Heremietkreeften zijn nooit hetzelfde. Ze zijn uniek in hun eigen land. Een zekere truc gedaan door een bepaalde heremietkreeft is geen garantie dat de Hetzelfde kan gedaan worden door een ander. Als u denkt dat de heremietkreeft niet comfortabel met de truc, forceer dan niets. Het is misschien niet goed voor de gezondheid.

Het aanleren van een heremietkreeft een paar trucjes misschien nieuw voor velen van ons. Maar natuurlijk, zoals het onderwijzen van andere huisdieren, je moet geduld hebben in het onderwijzen van heremietkreeften ook. Op de top van deze, moet je het liefde en zorg voor uw huisdier uit te oefenen. Vergeet niet om uw huisdier te benadrukken door het te dwingen om wat trucjes te doen. Houd altijd rekening met hun uniciteit en individualiteit.