E2y

Perfecte bruidsjurk: Hoe plus size bruidsjurken vinden

Probeer op de beste bruidsjurken voor je lichaam

Het kan een beetje uit, maar het vinden van de juiste plus size bruidsjurk is niet alleen mogelijk, maar ook makkelijker dan je denkt. U wilt ervoor zorgen dat u de beste voor je lichaam type. Deze tips kunnen u helpen weten wat te zoeken bij het winkelen voor plus size trouwjurken.

  1. Bruidsjurken zijn meestal bestelde een jaar van tevoren. Als je gaat op dieet en plan op het verliezen van wat gewicht voor de bruiloft, wees eerlijk met jezelf. Vraag jezelf af of het extra gewicht is iets wat je echt kunt verliezen. Als u al overgewicht je hele leven, is de kans groot het gewicht nog steeds met u voor uw bruiloft. Bestel de jurk in de grootte die u nu bent en als je het gewicht te verliezen, kunnen aanpassingen gedaan worden voor de grote dag.
  2. Heeft iemand met je mee wanneer je winkel voor de jurk. Een vriend of familielid zal u een aantal eerlijke feedback als je probeert de jurken op.
  3. Tot een stijl die gaat recht naar beneden of slechts fakkels licht. Een uitlopende jurk uit zal alleen maar je groter uitzien dan je werkelijk bent.
  4. Je mag niet goed uitzien in populaire stijlen zoals een tube top jurk. Een zware bride zal zien kneep erin en zal vetrollen uitsteken van de borst en arm gebied, zelfs als de grootte gelijk is.
  5. Lange mouwen en eenvoudige korte mouwen zien er het beste op een overgewicht bruid. Probeer gezwollen of ruches korte mouwen te vermijden, ze hebben de neiging om de aandacht te vestigen op de bovenarm. Dit is niet een flatterende look voor een plus size bruid.
  6. Vermijd overmatige ruches op de jurk. Deze maken de jurk kijken breder dan het in werkelijkheid is en is meer geschikt voor een al te dunne bruid.
  7. U wilt het oog om zo veel te reizen in een rechte lijn mogelijk bij het bekijken van de bruid. Dus denk aan een lijn naar beneden van je gezicht helemaal naar uw tenen. Uw perfecte jurk zal hebben versieringen vooral in dat gebied, de zijkanten moeten zijn nogal eenvoudig.
  8. U kunt nog steeds zo lang en fantasie van een trein die je wilt, want het is uit het lichaam. Er zijn jurken met veel kant, parels en strass steentjes op de trein als dat is wat je wilt.
  9. Uw sluier kunnen lang. Het helpt dragen het oog omlaag als mensen naar je kijken.
Perfecte bruidsjurk: hoe plus size bruidsjurken vinden. Bruidsjurken zijn meestal bestelde een jaar van tevoren.
Perfecte bruidsjurk: hoe plus size bruidsjurken vinden. Bruidsjurken zijn meestal bestelde een jaar van tevoren.

Deze tips zullen u helpen vinden van de beste jurken die er zijn. Er zijn prachtige stijlen van plus size bruidsjurken, zowel formeel als informeel. Houd een aantal van deze tips in gedachten en je zult niet alleen de bruidsjurk van je dromen, maar je zult er geweldig uitzien in het!