E2y

Hoe je trouwjurken kopen

Gefeliciteerd met je verloving

Gefeliciteerd met uw engagement! Nu, wat te dragen? Met zo veel stijlen om uit te kiezen, het kiezen van de perfecte trouwjurk kan tasking zijn. Hier zijn enkele tips om u de best mogelijke ervaring en helpen besparen u tijd en geld.

 1. Stel een budget. Dit is de nummer een prioriteit voordat op zoek naar een jurk. Jurken kan variëren van 75€ tot 3.740€ en hoger. Weten wat je echt kunt veroorloven en het vasthouden aan het zal het u gemakkelijker te maken. Laat de bruids-consultants bij de winkels die u bezoekt weet je budget, zodat ze niet proberen om overboord te gaan.
 2. Neem voldoende tijd. Ga op zoek naar een jurk ongeveer acht maanden voorafgaand aan de bruiloft voor een speciale bestelling designer jurk. Na de afwikkeling op een jurk, een plan voor 4-6 maanden voor de jurk aan te komen en om veranderingen te krijgen.
 3. Laat je inspireren. Probeer een algemeen idee van de stijl die u wilt krijgen. Kijk online, in tijdschriften en praat met je vrienden. Wedding-specifieke websites, zoals The Knot, hebben hele afdelingen gewijd aan het kopen van een jurk. Ze hebben ook message boards met foto's van real-life bruiden die je kunt praten en leren over hun ervaringen uit.
 4. Waar te koop. Leer zelf alvorens deze beslissing. Zoek een gerenommeerde dealer en gebruik uw gezond verstand. U kunt jurken kopen op het internet, door middel van full-service salons, zending winkels, bruids-magazijnen en meer. U zult waarschijnlijk betere service te vinden vanaf kleine winkeltjes over bruids magazijnen.
 5. Proberen op verschillende stijlen. Breng foto's met u en proberen op verschillende stijlen. Kunt u vinden dat de spaghetti-riem stijl je dacht dat je wilde gewoon niet werken voor u en de strapless stijl die u nooit gedacht dat je kon dragen maakt je ziet er geweldig uit! Als een verkoper brengt u een stijl die u niet hebt geprobeerd, kan het geen kwaad om in ieder geval zien hoe het valt op je. U kunt worden verrast!
 6. Breng een vertrouwde vriend. Of het nu je beste vriend of je moeder, neem een vriend voor eerlijke adviezen en hulp. Sales mensen werken meestal in opdracht en willen verkopen, dus je moet iemand die je kunt vertrouwen. Breng een camera mee, zodat u foto's kunt krijgen om alvorens een definitief besluit.
 7. Accessorize Vergeet niet om deze must-have essentials.:
  • Sluier. Denk je jurk, bruiloft haar stijl en gezichtsvorm.
  • Schoenen. Zoek comfortabele schoenen met een hak lengte die je de hele dag kunt dragen. Breek ze in voor de bruiloft door het dragen van het rond het huis een paar keer. Breng ze met u voor fittingen zodat je jurk valt op de juiste lengte.
  • Sieraden. Houd het simpel, elegant en niet overweldigend. Houd de focus op die ongelooflijke jurk!
  • Onderkleding. Je kunt deze kopen bij de bruids winkel of bij een warenhuis. Zorg ervoor dat ze zijn comfortabel en draag ze naar uw armaturen.
 8. Laatste stappen. Get full-disclosure over de prijs, inclusief de kosten voor wijzigingen. U moet een contract / factuur met overeengekomen voorwaarden die moeten omvatten leveringsdatum en dat de jurk zal aankomen onbeschadigd ondertekenen. Betalen met een creditcard voor uw storting. Dit beschermt u als de jurk beschadigd aankomt of niet door de afgesproken leveringsdatum. Houd uw factuur en alle inkomsten in het geval je in de problemen.
Hoe je trouwjurken kopen. Proberen op verschillende stijlen.
Hoe je trouwjurken kopen. Proberen op verschillende stijlen.

Het belangrijkste is, veel plezier met deze once in a lifetime ervaring!