E2y

Hoe maak je een interreligieuze huwelijksceremonie plannen

Gewoon geloven dat de liefde zal u trekken door

Gewoon geloven dat de liefde zal je trekken door. Dit moet je mantra zijn bij het plannen van een interreligieuze huwelijksceremonie. Kom ik er over nadenk, heb je met succes versloeg veel uitdagingen door het enkele feit dat je moet dit punt en dat zegt veel over hoeveel je van elkaar.

Nu dan, zou uw volgende stap zijn om recht naar beneden te krijgen om het plannen van uw bruiloft en het krijgen van uw gezin betrokken bij elke stap van de weg. Lastig, maar zeggen dat deze woorden nog eens met meer ijver "Liefde zal je door trekken."

Hoe maak je een interreligieuze huwelijksceremonie plannen. Plan uw eigen "ME" tijd om te reflecteren.
Hoe maak je een interreligieuze huwelijksceremonie plannen. Plan uw eigen "ME" tijd om te reflecteren.

Hier ziet u hoe een interreligieuze huwelijksceremonie plannen.

  1. Plan uw eigen "ME" tijd om te reflecteren. U en uw verloofde moeten opzij uw eigen tijd in te stellen afzonderlijk geestelijk denken en gedrag uw persoonlijke soul searching. Denk na over je overtuigingen en hoe deze heb je gestuurd naar de juiste richting tot op dit ogenblik. Hoe ver zou jij bereid te gaan om je spirituele overtuigingen en opvattingen compromis in de naam van de liefde zijn? Als je op deze persoonlijke reis, houden een dagboek en schrijf je gedachten naar beneden voor discussie met uw verloofde en uw gezin.
  2. Een eerlijk en openhartig gesprek met je verloofde. Na het graven diep in je ziel-zoekt de tijd, moet je in staat zijn om te bespreken wat je nodig hebt om in de open lucht die direct van invloed zijn op hoe uw interreligieuze huwelijk zal worden gevierd zal hebben uit te brengen. Dit is een twee-weg ding zodat zijn deelname aan de discussie is vereist. Samen, maak een lijst van de bruiloft tradities die u wilt opgenomen in de ceremonie. Deze moeten niet onderhandelbaar.
  3. Deel uw plannen met uw gezin. Dit is zeer cruciaal voor de harmonieuze viering van uw koppeling. Uw families moeten worden uitgenodigd naar het diner om uw plannen te bespreken voor uw bruiloft ceremonie. Behandel dit als een brainstormsessie vol met vrolijke delen en goedbedoelde suggesties. Oprecht luisteren naar hun points-of-view. Op het einde, moet u en uw verloofde zorg ervoor dat de definitieve plannen zijn comfortabel en voor iedereen aanvaardbaar.
  4. Kies je ideale dienstdoende personen. Afhankelijk van uw religieuze sekte, een rabbi, dominee, priester, minister kan aanwezig zijn om uw interreligieuze ceremonie uit te voeren. Echter, kunnen er bepaalde beperkingen die u kunnen belemmeren uit volle genieten van de ceremonie. Om deze hobbel in de weg te vermijden, raadpleeg dan uw respectieve clergies of kerkleiders en advies krijgen. U kunt ook regelmatig lezen van de huwelijksaankondigingen in de krant voor interreligieuze huwelijken. U kunt een notitie van de dienstdoende personen maken en contact met hen voor dit doel.
  5. Aanmelden voor begeleiding. Helemaal een leuk idee voor het uitwerken van de knikken in het samenvoegen van uw respectievelijke bruiloft tradities. Niet alleen dat, zal begeleiding laat u en uw verloofde dingen over elkaar, dat je misschien niet weet nog niet, evenals wat te verwachten na het huwelijk als getrouwde leven begint en wanneer kinderen komen ontdekken.
  6. Laat de interreligieuze ceremonie om over te lopen in uw receptie. Alles over uw interreligieuze huwelijk moet doordringen uw uitnodigingen, de receptie, de keuken, de toast, de dansen, en zelfs tot aan de gooien van het boeket.

Als je verder vordert in het huwelijk detail

Als je verder vordert in de bruiloft details, regelmatig checken met uw gezin om ervoor te zorgen dat niemand wordt ongeduldig over wordt weggelaten. Dit kan je net zo te gevoelig over wat uw gezin willen wanneer het uw bruiloft tenslotte toeslaan. Je hebt een punt, maar je hebt geen keus. Het zou uw bruiloft, maar u allen in deze samen zijn voor, tijdens, en na de geloften zijn gemaakt.