E2y

Hoe maak je een jurk passend voor uw bruidsmeisjes plannen

Het verlovingsfeest was een explosie en je beginnen nu om de planningsfase van uw bruiloft te starten. Uw entourage is gefinaliseerd met je zussen en naaste vrienden duizelig bij de anticipatie van het aanbrengen van hun bruidsmeisje kleding, niet letten op de 150€ prijskaartje aan kleding en schoenen. Waar de liefde betreft, geld geen rol speelt en ze zijn echt blij voor je en kan niet wachten om te worden uitgerust met hun toga.

Alvorens in te gaan in het plannen van een datum voor de bruidsmeisjes jurk fitting, overweeg dan eerst de volgende.

Hoe maak je een jurk passend voor uw bruidsmeisjes plannen. Er zijn vier belangrijke bruiloft winkels om te overwegen en nog wat.
Hoe maak je een jurk passend voor uw bruidsmeisjes plannen. Er zijn vier belangrijke bruiloft winkels om te overwegen en nog wat.
  • Hun kledingmaten. Heb je bruidsmeisjes noteer deze. Dit is belangrijk wanneer u het uitkiezen iets dat prêt-à-porter en als de winkel voorraden alle maten vermeld.
  • Body problemen. Uw bruidsmeisjes kan willen kleden conservatief verbergen grote armen of gedrongen benen. Bedenk dat niet elk lid van de vrouwelijke soort kan een Giselle. Praat met elk van uw bruidsmeisje op elk lichaam probleem ze willen verbergen en het eens over een ontwerp / stijl / cut / lengte / kleur die zal voldoen aan iedereen aan te pakken.
  • Wijzigingen. Bruidsmeisjes worden veel misbruikt voor het feit dat ze worden gedwongen om iets te dragen alles voor de liefde van de bruid - die u betekent. Dat "iets" verwijst naar de jurk die wordt gedragen door iedereen in de entourage. Nu natuurlijk de kleur en stof moeten er hetzelfde uitzien en hetzelfde patroon volgen omdat dit is traditie, maar breken een beetje weg doordat uw bruidsmeisjes de vrijheid om een klein detail te veranderen - de mouw.
  • Comfort. Zorg ervoor dat wat het seizoen het ook is je hebt gekozen om te trouwen die toga de bruidsmeisjes zijn comfortabel om te dragen. De zomer is gelijk aan warmte en koude winter evenaart. Geen verdere uitleg nodig.

Nu dat is duidelijk, hier is hoe je je jurk passen kunt plannen voor uw bruidsmeisjes.

  1. Er zijn vier belangrijke bruiloft winkels om te overwegen en nog wat. De top tier slaat als het gaat om betaalbaarheid en expertise zijn Alfredo Angelo, Mori Lee, David's Bridal, en Eden Bridals. Deze worden gevolgd door Bloomingdale's, Nordstrom en Macy's. Kies de beste die binnen uw budget, eisen, en de locatie past.
  2. Bezoek de bruiloft winkels en maak uw intenties bekend. Zodra u uw bruiloft winkel hebt gekozen, langs voor een bezoek, en bekijk de merchandise. De winkel die je voordeel wint moet meer dan de gebruikelijke verscheidenheid van stoffen, ontwerpen, voorraden, kleuren, accessoires, borduurwerk, en verfraaiing. Praat met de eigenaar en de ontwerper. Voel je vrij om te lopen door de winkel en neem een kijkje op de jurken. Vraag of je kunt bellen om een afspraak te maken op elk moment tijdens de week voor de montage van uw bruidsmeisjes '. Krijg een telefoonkaart.
  3. Krijg uw bemanning van bruidsmeisjes elkaar en vertel ze wanneer u wilt dat de montage te laten plaatsvinden. Kies een weekdag als je al eens kunnen worden over het. Weekdagen veroorloven u de tijd en ruimte die u nodig hebt om de kleding te passen omdat het weekend op de bruiloft winkel worden vaak verpakt in het pak. Dit gaat een stuk hoewel maar pistool net hetzelfde zeggen, vrijdag misschien wel voor het kort na de lunch? Zodra u het allemaal eens over de planning, bel uw bruiloft winkel en reserveer de datum en tijd.
  4. Plan iets na de montage. Injecteren iets te maken met uw bruidsmeisjes nadat de montage is gedaan. Ga voor koffie en gebak, diner en een film, of gewoon relaxen dan champagne en kaas in huis.
Bezoek de bruiloft winkels en maak uw intenties bekend. Krijg uw bemanning van bruidsmeisjes elkaar en vertel ze wanneer u wilt dat de montage te laten plaatsvinden.
Bezoek de bruiloft winkels en maak uw intenties bekend. Krijg uw bemanning van bruidsmeisjes elkaar en vertel ze wanneer u wilt dat de montage te laten plaatsvinden.

Maak uw bruidsmeisjes past een evenement om te onthouden door het nemen van foto's en het maken van een mini-album van te maken. Dit gebaar van u zal ze van je houden meer.