E2y

Hoe te decoratieve kralen naaien op een bruiloft sluier

Een manier om uw uitgaven te verminderen in het huwelijk is om persoonlijk te doen sommige delen van je trouwjurk, in het bijzonder de bruiloft sluier. Als u hebt gekocht een trouwjurk, of zelfs als het was in het bijzonder voor u gedaan door een ontwerper, en je voelt zoals het toevoegen van kleuren aan het door kleine aanpassingen, maar doe het zelf om extra kosten te vermijden voor het feit dat anderen het doen. Een goed voorbeeld is wanneer u decoratieve kralen toe te voegen aan uw bruiloft sluier om glamour toe te voegen.

  1. Bereid uw sluier en de kralen die je gaat gebruiken. Het eerste wat je hoeft te doen is het voorbereiden van de bruiloft sluier en de kralen die je gaat gebruiken. Plaats de sluier van een vlakke en schone ondergrond, bij voorkeur op je bed. Als het eenmaal op zijn plaats zit, verstrooien de kralen die u hebt gekozen in de sluier. Het idee hier is om willekeurig de kralen plaatsen allemaal voorbij.
  2. Bereid de naald en draad. Zodra de kralen en sluiers op hun plaats zitten, de naald te bereiden door te rijgen met een dubbele draad. Zet deze vast met een knoop in het uiteinde. Als je klaar bent, omhoog plaatst u de naald van onder de sluier. Plaats het door een eerste kraal. Duw vervolgens de naald terug in de richting van de onderkant van de sluier. Zodra dit is gebeurd, bind de draad en leg een knoop in de onderkant van de sluier net onder de kraal, en snijd de overtollige draad. Het toevoegen van een druppel fray controle op de knoop zou helpen versterken.
  3. Herhaal de vorige stap in de kralen. Doe precies hetzelfde voor alle andere kralen die je hebt verspreid. Verander de sluier positie als het nodig is.
  4. Als u een ontwerp of een patroon te maken aan kralen van de sluier is, beginnen met het maken van een ontwerp. Welke zijn getoond in de voorgaande stappen verspreid beads zonder bijzondere ontwerp. Als u wilt dat om kleur toe te voegen aan uw sluier door het toevoegen van patroon bevat, beginnen met het schetsen van de patroon op een stuk papier. Patroon verwijst hier naar de manier waarop u wilt dat de kralen worden geplaatst in de sluier.
  5. Hier krijg je een weefsel van dezelfde grootte als de sluier. Zodra u het ontwerp, krijg je een tissue papier van het formaat vergelijkbaar met de sluier. Dan schetsen van het ontwerp in het weefsel papier met een potlood, zodat fouten kunnen gemakkelijk worden gewist en gewijzigd.
  6. Plaats het vloeipapier onder de sluier. Wanneer het patroon reeds geschetst in het weefsel, plaatst u deze onder de sluier. Pin het naar verkeerde uitlijning te voorkomen. Plaats de kralen volgens het patroon dat u hebt geplaatst onder de sluier en naai de kralen met inbegrip van het vloeipapier. Zodra u klaar bent, kunt u het weefsel papier te verwijderen door het rippen het uit.

Je mag doen wat kleine reparaties en aanpassingen aan uw trouwjurk

Hoe te decoratieve kralen naaien op een bruiloft sluier. Bereid uw sluier en de kralen die je gaat gebruiken.
Hoe te decoratieve kralen naaien op een bruiloft sluier. Bereid uw sluier en de kralen die je gaat gebruiken.

Je mag doen wat kleine reparaties en aanpassingen aan uw trouwjurk. Je hoeft niet om diensten van ontwerpers of kleermakers om het te doen voor u, die extra kosten kan meebrengen voor zowel u als uw man-to-be contracteren. Dit is niet verstandig, vooral als je in een krap budget. Decoreren u sluier met kralen leuk zou zijn. Volg gewoon deze eenvoudige stappen en je zal nooit verdwalen.