E2y

Hoe je bubbel machines te huren voor een bruiloft

De trouwdag is een van de meest magische en grillige momenten voor het leven van veel mensen. Als u wilt uw bruiloft een beetje meer magisch maken, de plaats van de gebruikelijke bloemblaadjes of rijst met iets nog meer plezier en sierlijk - bubbels. Hier is hoe je bubbel machines te worden gebruikt voor uw bruiloft kunt huren.

DJ

DJ. De meeste mensen zullen huren dj's om muziek af te spelen tijdens hun huwelijk. Veel dj's hebben ook bubble machines die worden aangeboden samen met hun muziek diensten, vooral omdat de bubble machines zijn een geweldige match voor de trage ritmes die gewoonlijk worden gespeeld tijdens bruiloften. Naast bubble machines, kunt u zelfs huren meestal de verlichting van de DJ, aangezien DJs hebben ook gespecialiseerde lampjes die kunnen worden gemanipuleerd om te verhuizen naar muziek.

Kijk goed rond

Hoe je bubbel machines te huren voor een bruiloft. Winkel rond.
Hoe je bubbel machines te huren voor een bruiloft. Winkel rond.

Winkel rond. De typische bubble machine zal huren voor ongeveer $ 50 tot $ 100, afhankelijk van het aantal machines die je nodig hebt en de functies die het apparaat heeft. Soms echter huren is niet de enige optie. Als je al kinderen hebt, of als u iemand die een bubble machine zullen waarderen weet, wilt u misschien overwegen het kopen van een bubble machine zelf. Het zal een beetje duurder zijn, maar in ieder geval zul je in staat om het te gebruiken wanneer je maar wilt of je in staat om het te geven aan uw favoriete neef of als speelgoed voor uw kinderen zal zijn zal zijn.

Apparatuur care

Apparatuur zorg. Als je besluit om de bubbel machine te huren, controleer dan eerst het product en laat de eigenaar om een demonstratie van de machine te geven. Vergeet niet dat niet alle verhuurkantoren zorgen voor hun bubbel machines. Als de bubble machine is niet goed verzorgd, kan het resulteren in rommelige bubbels. Soms zal de bellenoplossing zelfs stollen de buizen in de machine als deze niet goed gespoeld, resulterend in slechte werking.

Levering

Levering. Je moet ook vragen over de levering vergoedingen die bij de bubble machine. Als u in staat om het te huren, samen met de DJ's diensten waren, zal de bubbel machine meestal worden gratis geleverd. Zo niet, dan moet u de verzendkosten, bijvoorbeeld als u de bubble machine van een aparte service provider of verhuurbedrijf gehuurd betalen.

Bubble oplossing. Vraag aan de verhuurder of ze de bubble oplossing of niet zal zorgen. Het is meestal beter als het agentschap zal de zeepbel oplossing bieden. Zo niet, vraag hen dan om een schatting van hoeveel liter bellenoplossing de bubbel machine waarschijnlijk zal gebruiken tijdens de hele nacht. Ook vragen of u essentiële oliën toe te voegen in de bubble oplossing. Etherische oliën zal de bubbels geurende maken, het creëren van een zeer magische ambiance voor uw bruiloft. Welke oplossing je ook gebruikt, zorg ervoor dat het is hypoallergeen en niet plakkerig, omdat de bellen waarschijnlijk zullen zich op haren en kleren van mensen.

Kijk goed rond. Apparatuur zorg.
Kijk goed rond. Apparatuur zorg.

Een dag voor de trouwdag, moet u het opzetten van de bubble machine in de ontvangsthal. De bubble machine moet aan de muur of andere hoger gelegen gebieden worden geplaatst, zodat de bellen vanzelf naar beneden vallen op de grond.