E2y

Hoe om ouders te eren in huwelijksuitnodigingen

Zonder je ouders zou je hier niet zijn, dus het is een must om te laten zien ten opzichte van de twee personen die geholpen vorm die je tot de persoon die je nu bent. Nu dat jullie allemaal opgegroeid en het krijgen hitched, en misschien kan niet zien je ouders zo veel, het eren van je ouders in uw bruiloft uitnodiging zal laten zien hoeveel je ze koesteren.

  • Wees duidelijk en bevestig de vraag wie zal de bruiloft te organiseren. Zodra de namen worden verzonden om af te drukken, dan is het ingesteld voor afdrukken en u niet wilt dat een dure vergissing te maken met verkeerde aannames. Wie het ook is het hosten van zal eerst worden gelegd op de uitnodiging en normaal is het je ouders (en de ouders van uw snel-to-be-echtgenoot in sommige gevallen). Als u en uw bruid of bruidegom is de financiering van het evenement zelf, kan je de volledige namen van je ouders en label ze "Ouders".

Hier is een voorbeeld van hoe aan te pakken als beide sets van de ouders zijn gastheer van de gedenkwaardige gelegenheid:

De heer en mevrouw Anthony John Stark
verzoek om de eer van uw aanwezigheid
bij het huwelijk van hun dochter
Marie Danielle
en
De heer John Carl Lionel
zoon van
De heer en mevrouw Mark Maurice Robinson
op vrijdag, de derde van maart
tweeduizend tien
om drie uur
Kerk van de berg Karmel
324 South Abbey Road
Madison, New Jersey

Hoe om ouders te eren in huwelijksuitnodigingen. Wees duidelijk en bevestig de vraag wie zal de bruiloft te organiseren.
Hoe om ouders te eren in huwelijksuitnodigingen. Wees duidelijk en bevestig de vraag wie zal de bruiloft te organiseren.
  • Zelfs als ouders niet de financiering van de bruiloft zijn ze door hun namen onder de naam van hun kind. Zo staat "Dave Mustaine, zoon van de heer en mevrouw Don Mustaine."
  • Vraag je ouders hoe ze willen worden aangepakt. Ouders kunnen gebruik maken van hun namen voorvoegsel met bepaalde titels zij hebben verdiend als "Atty." of "Dr" Het is van het grootste noodzakelijk om te weten hoe ze zich voelen over inclusief of exclusief een stiefouder. In sommige gevallen is goed en in andere omstandigheden is het niet. Als ouders zijn gescheiden en hertrouwd, kunt u de verandering van de burgerlijke stand aan te pakken op de uitnodiging als dat nodig is.
  • Als een ouder is overleden, en gebruik vervolgens de naam van de ouder dat leeft.
  • Voordat haastig te gaan op uw uitnodiging printer of het verzenden van de namen om uw bruiloft planner, zorg ervoor dat de spelling van je ouders de namen dubbel te controleren samen met alle anderen de namen.
  • Geef beide sets van de ouders een concept van de huwelijksuitnodiging. Dit geeft hen de vrijheid om te gaan over de titels, de plaatsing van hun namen, enz. Als er ooit iets is een misser, kunnen ze je vertellen meteen omdat je misschien te druk en kan mogelijk over het hoofd fouten. Het is goed om meer paar ogen te herkennen fouten en correcties.

Met andere dringende zaken zoals voedsel

Met andere dringende zaken zoals voedsel, dranken en locatie preparaten, bevestigt gasten en het finaliseren van de toga en tux, het laatste wat je wilt zorgen te maken over voor de kostbare dag is zoiets als uw bruiloft uitnodiging. Het krijgen van het ontwerp en de inhoud van uw bruiloft uitnodiging over en gedaan met zo snel mogelijk is een last van je schouder. Dit moet worden afgerond en begin ook, dus klaar met de mensen die je wilt aanwezig zijn op je trouwdag snel mogelijk contact de uitnodiging.