E2y

Ontwerp een satijnen sjerp voor een homecoming dans of parade

Homecoming kan het hoogtepunt van de middelbare school het leven

Homecoming kan het hoogtepunt van de middelbare school leven. Als u weinig fondsen of geen tijd meer om een thuiskomst sjerp bestellen, kunt u overwegen om uw eigen. Met een beetje tijd en creativiteit, kunt u een eenvoudige maar prachtige sjerp voor je dance of parade.

Het ontwerpen van uw eigen sjerp zal niet alleen toe te voegen schoonheid aan uw thuiskomst jurk , maar de originaliteit van het maken van het op uw eigen zal u toelaten om op te vallen in een menigte.

Ontwerp een satijnen sjerp voor een homecoming dans of parade. Bevestig de twee stukken.
Ontwerp een satijnen sjerp voor een homecoming dans of parade. Bevestig de twee stukken.

Om een mooie satijnen sjerp te maken:

Materialen:

2 - 6 "x 36" stukken van witte bruids satijn
72 "van de trim ribbon ½" tot 1 "dik
Iron-op brieven

Tools:
Naald & draad
Dubbelzijdige weefsel tape
School pin
Ijzer

Homecoming kan het hoogtepunt van de middelbare school het leven. Bevestig de sierplaat lint.
Homecoming kan het hoogtepunt van de middelbare school het leven. Bevestig de sierplaat lint.
  1. Leg de stukjes witte bruids satijn plat op een tafel. De stukken moeten worden geplaatst begin tot eind, zodat ze creëren een lang stuk en de glanzende kant naar beneden tegen de tafel.
  2. Bevestig de twee stukken. Naai beide uiteinden een lengte van 72 "maken.
  3. Plaats de trim lint tegen een lange uiteinde. Je moet over een trim lint dat de lengte van een zijde van satijn stof of 72 "loopt.
  4. Bevestig de sierplaat lint. (Denk aan die voldoen aan uw bekleding lint om uw school kleuren.) Met behulp van dubbelzijdige stof tape, zet de trim lint lichtjes overlappen de ene kant van de lengte van het draaiend gedeelte.
  5. Lengte Vouw de vleugel stof in de helft. Pas de randen van de witte satijnstof een 3 "breed deurkozijn met de sierrand op de bodem maken.
  6. Zet het raam naad. Gebruik ofwel de tape of naald en draad om een rechte naad naaien. De vleugel zullen minder rafelen als de rand gevouwen en aan elkaar genaaid.
  7. Bevestig de letters. Met ijzer-op letters, moet u deze lay-out eerst op de vleugel voor het op afstand, dan de letters strijken na de ijzer-on pakket richtlijnen.
  8. Finish naad van elk uiteinde van het draaiend gedeelte. U kunt een eenvoudige naad afwerking voor elk uiteinde of voeg een extra stukje van de trim lint. Als u wilt, snijd de sjerp eindigt in driehoeken, dan eindigen de naad voor een meer verfijnde look.
  9. Zet het raam. Plaats de sjerp over de schouder van de drager met de thuiskomst titel naar voren gericht. Wikkel de andere helft over de rug, wordt dan lid van de uiteinden op de heup van de drager. Met behulp van de school pin, bevestigt u en zet de uiteinden aan te passen op de heup.

Homecoming is een belangrijke gebeurtenis - het creëren van een persoonlijke en creatieve sjerp kan het nog specialer. Met behulp van ijzer-op brieven en andere decoraties, kunt u dress it up nog verder met uw school wapen of mascotte. Als verlichte gaat om het ontwerp, de sky is the limit.