E2y

Ontvang gratis kippenhok blauwdrukken: kip huis plannen

Leer hoe je een kippenhok te bouwen door het vinden van de perfecte blauwdrukken

Het vinden van gratis kippenhok blauwdrukken is niet zo uitdagend als men zou denken. Ze zijn direct beschikbaar op het internet, van diervoederbedrijven en op farmers'co-ops. De truc is niet in het vinden van hen, maar bij de keuze, uit welke beschikbaar zijn, die het best past bij uw doel. Nadat u de perfecte set van plannen, kunt u beginnen om te leren hoe je een kippenhok te bouwen.

De eerste overweging is hoeveel kippen bent u van plan te verhogen? Als je gaat serieus in kippenhouderij, en van plan om duizenden van de vogels te verhogen, moet je een kip schuur, ontworpen voor maximale efficiëntie in de verwijdering van afval, reiniging en sterilisatie, en een ruimte voor het uitbroeden, evenals zitstokken, nesten, en het bereik ruimte.

Ervan uitgaande dat wij op zoek naar kippenhok of huis plannen, en niet schuur plannen, de beste manier om blauwe prints die uw doel past te krijgen is eerst te bepalen wat uw wensen zijn. Gaat u de 100 kuikens naar volwassenheid, slager of verkopen de jonge hanen en koesteren van de kippen voor eieren? Of bent u op zoek naar een gezin levering van misschien zes eieren per dag? Het aantal kippen en hun doel zal bepalen hoeveel roesten en nesten je nodig hebt.

De volgende informatie zal u leiden naar de juiste plannen, zodat u kunt leren hoe je een kippenhok te bouwen.

Ontvang gratis kippenhok blauwdrukken: kip huis plannen. Gemakkelijk te reinigen.
Ontvang gratis kippenhok blauwdrukken: kip huis plannen. Gemakkelijk te reinigen.

Rustplaats bars-uw plannen moeten voldoende ver uit elkaar staande balken, zodat elke roosting vogel ruimte om zijn vleugels uit te slaan.

Nesten-moet je een plank nest voor elke leghennen, en een paar extra, voor het geval uw kudde groeit of als u een nest of twee steriliseren dus zorg ervoor dat voor dit te controleren in het huis van plan u selecteert.

Gemakkelijk te reinigen - Beddengoed moet regelmatig worden vervangen, en vloeren moeten worden geveegd of dagelijks raked om ziekte te voorkomen in de kudde. Plan voor uw comfort tijdens het reinigen.

Voederen en te drenken-kippen zijn niet bijzonder waar hun uitwerpselen land en voedsel en water gerechten zijn vaak ontvangers. Zorg ervoor dat u zorgen voor het grootste deel van de gerechten om buiten de behuizing, om besmetting te minimaliseren en maximaliseren reiniging gemak.

Leer hoe je een kippenhok te bouwen door het vinden van de perfecte blauwdrukken. Voederen en te drenken-kippen.
Leer hoe je een kippenhok te bouwen door het vinden van de perfecte blauwdrukken. Voederen en te drenken-kippen.

Ventilatie-Alle dieren doen het best met veel verse, schone lucht. Bovendien, bij warm weer, kippenmest drogen snel en breken in fijne stof dat zweeft in de lucht. Zorg ervoor dat uw kippenhok plannen maken goede cross-ventilatie. U wilt niet naar kip stof ademen terwijl u het reinigen van de kippenren.

Het is niet moeilijk te vinden gratis kippenhok blauwdrukken. Het is het meest belangrijk om de juiste zijn voor u te vinden, zodat u kunt beginnen met het opbouwen van vandaag.