E2y

Maak krabpaal meubilair: torens, krabpalen en kat bedden

Bouw een speeltuin voor uw huisdier kat

Cat meubels kunnen groot zijn voor uw huis, vooral als u meerdere katten hebben. Helaas zijn veel mensen niet kopen vanwege de kosten. Hoewel het is geweldig om een plaats voor uw kat om te spelen, baars, en klauw hebben zonder zorgen te maken over hen te vernietigen een deel van uw kostbare bezittingen, veel mensen gewoon niet kunnen veroorloven om 75€ of meer uitgeven aan een ruimte voor hun huisdieren om te spelen .

Gelukkig kunnen kat meubels van dezelfde kwaliteit vaak worden gemaakt voor een fractie van de kosten, het meubilair kan zelfs worden gemaakt van extra hout en materialen die u zou kunnen hebben liggen in de winkel of in de garage.

Maak krabpaal meubilair: torens, krabpalen en kat bedden. Begin aanleg van de verschillende stukken hout.
Maak krabpaal meubilair: torens, krabpalen en kat bedden. Begin aanleg van de verschillende stukken hout.

Om meubels van je eigen te maken, zul je een aantal basis gereedschappen nodig. Hier zijn de items die je nodig hebt:

 • Hammer
 • Nagels (minstens 2 "lang)
 • Lumber (2 "x4" voor kolommen, multiplex of andere panelen voor de voeten en platforms)
 • Tapijt
 • Afwerking Nagels
 • Sisal Rope
 • Craft Glue

De hamer, kunnen spijkers en hout van de juiste grootte en vorm het meest waarschijnlijk te vinden rond het huis. Genoeg tapijt om al het hout te dekken kan worden gekocht bij een lokale leverancier. De natuurlijke touw (geen nylon) om kat krabpalen kan worden gekocht bij een lokale hardware winkel.

Wanneer u klaar bent om te beginnen op uw kat meubels, moet u het volgende doen:

 1. Begin aanleg van de verschillende stukken hout. U moet ten minste een grote cilindrische stuk voor de centrale kolom, een grote flatscreen stuk voor de basis, en een aantal kleinere stukken aan platformen en ondersteunt van te maken te hebben. Plaats ze in deze volgorde, zodat je kunt zien wat voor soort vorm van uw afgewerkte kat condo zal nemen.
 2. Eerst moet u de dragers voor uw platformen monteren. U moet 2 vierkante stukjes en 2 kleine rechthoekige driehoek-vormige stukjes. Bevestig de kleine driehoeken met een rand van het vierkant platform. De driehoek moet verticaal worden geplaatst in het midden van die rand van het plein. Maak 2 van deze platforms.
 3. De volgende stap is om twee gaten in de cilinder. Hierdoor kan de katten om in en uit de cilinder te voegen aan hun spel. Een gat moet worden recht tegenover een van de platforms en onderaan. Hierdoor kan uw huisdier te klimmen in de buis en op het.
 4. Wanneer de steunen klaar zijn, beginnen waarmee ze aan uw platforms. Spijker door de cilinder en in de drager, met ten minste 2 of 3 nagels om ervoor te zorgen dat de drager goed is bevestigd.
 5. Ga je gang en sluit tapijt om al uw platforms, met behulp van lijm en spijkers. Hoewel je nog steeds de steun hechten aan de centrale kolom en elke secundaire kolommen die u van plan bent over het gebruik van hechten, kan dit worden gedaan door middel van het tapijt mits u rijdt de spijker helemaal door.
 6. Neem uw grote paneel en bevestig deze aan de centrale kolom van commissarissen, spijkeren door de bodem van het paneel. Ga je gang en beginnen toepassen van tapijt om dit stuk ook. Wikkel het onderste gedeelte van de kolom in touw gebruik van spijkers en lijm te hechten.
 7. Spijkeren door het tapijt, sluit u de platform ondersteunt de centrale kolom, ervoor zorgend dat u 2 of 3 nagels aan beide zijden van de drager. Op dit punt moet je een groot platform dat een grote cilindrische kolom, alsmede 2 kleine platformen bevat. Als u nog meer hout u kunt toevoegen zijkanten en een bodem naar de basis. Dit maakt het meer van een box en de krabpaal zal meer stabiel.
 8. Zodra je klaar bent met uw belangrijkste stuk, wilt u wellicht ook een paar momenten te nemen om de stukken touw hechten aan de onderkant van de platforms en vervolgens diverse speelgoed binden aan hen. Dit geeft uw kat een extra manier om de meubels die je hebt opgebouwd voor hen te genieten. Het speelgoed dat u kiest moet zijn die dat uw kat al geniet.
Bouw een speeltuin voor uw huisdier kat. Eerst moet u de dragers voor uw platformen monteren.
Bouw een speeltuin voor uw huisdier kat. Eerst moet u de dragers voor uw platformen monteren.

Sisal touw. Een ding dat uw kat zal zeker genieten van de nieuwe meubels is het gebruik van sisal touw. Dit product is een uitstekend materiaal om te gebruiken bij het bouwen van kat meubels grond van de consistentie. Sisaltouw is veel sterker dan tapijt, die versnipperen tijd. Maar het is niet zo hard als hout, dat belemmert de kat krabben. Dit maakt het geweldig, want ze kunnen het gebruiken om te krabben en het zal niet uit elkaar scheuren.

Bij de aanschaf van sisal touw Noteer dat er twee soorten: natuurlijke en olie gecoat. De olie gecoate touw zal opleveren meer product en op te staan om die scherpe klauwen een beetje langer. Anderzijds, wordt dit type kabel niet goed verteerd en kan spijsvertering. Als uw kat de neiging om te bijten het meubilair, is het het beste om te gebruiken natuurlijke sisal touw.

In het ideale geval zult u in staat om een kat meubels boom te maken met ten minste een paar platforms of torens voor bedden. Uw kat kan neerstrijken op deze, evenals een centrale verticale kolom. En vergeet niet om wat speelgoed hechten aan een speeltuin te maken.

Good luck het bouwen van een meubel speeltuin voor uw huisdier kat!