E2y

Hoe om goedkope kat speelgoed te maken

Katten zijn dol op om te spelen met hun speelgoed

Katten zijn dol op om te spelen met hun speelgoed. Het fleurt hun dag en houdt hen bezig. Echter, speelgoed soms verloren thuis of geruïneerd gemakkelijk te wijten aan katten roofzuchtige natuur. Je zou willen proberen het maken van goedkope kat speelgoed voor uw kleine katachtige uit ding dat je kunt vinden in uw huis.

Hoe om goedkope kat speelgoed te maken. Push-over toiletpapier tube wiel.
Hoe om goedkope kat speelgoed te maken. Push-over toiletpapier tube wiel.

Er zijn vele soorten speelgoed die je kunt maken van goedkope materialen, sommige zelfs dingen die je normaal gesproken zou gewoon weg te gooien. Hier zijn een paar suggesties op goedkope kat speelgoed dat u kunt maken:

  • Push-over toiletpapier tube wiel. Je hebt een wc-papier buis en een schaar. Ontvang een wc-papier tube en markeer het ene uiteinde met 11 1 ½ cm lang lijnen die parallel aan de buis. Doe hetzelfde aan de andere kant. Snijd de spleten met een schaar en vouw de spleten naar buiten. De sleuven zal dienen als de wielen van je push-over toiletpapier tube wiel. Nu u klaar bent. Geef het aan uw kat te spelen met, het zal zeker Zijn welgevallen.
  • Kitty sportschool. Je hebt een baby van een fitnessruimte, een string, veren, en flessendoppen. Klik hier voor de oude baby sportschool en neem het speelgoed dat wordt gebruikt om op te hangen op hen. Knip acht stukken van strings ongeveer acht tot 10 centimeter lang. Bind een stuk veer met een einde van de string. Doe hetzelfde met een paar andere stukken van veren. Neem een dop van de fles en punch een klein gaatje doorheen, net genoeg om te kunnen worden aangesloten op de string. Neem een touwtje en bind het aan de dop van de fles door het gat. Doe hetzelfde met een paar andere stukken van flessendoppen. Nu heb je alle snaren klaar, hang ze op aan de oude babygym in verschillende lengtes. U kunt nu presenteren deze aan uw kat.
  • Cat rammelaar. Je hebt een doorzichtige plastic fles, kleine klokken en felgekleurde speelgoed. Verkrijg de doorzichtige plastic fles en neem de etiketten of een andere papiersoort die is vastgelopen op het. Zorg er ook voor dat deze leeg is. Neem de dop eraf en zet de kleine klokken en kleine felgekleurde speelgoed in. Vul niet het te veel of anders de inhoud zal niet bewegen als het rollen. Sluit de dop en geef het aan uw kat.
  • Cat sticks. Je hebt oude pennen en potloden, en een mes. Neem de oude pennen en potloden en afhakken scherpe randen. Potloden zijn makkelijker te hakken omdat ze zijn gemaakt van hout. U kunt ervoor kiezen om de scherpe randen schuren met een schuurpapier als u problemen ondervindt bij het gebruik van alleen de mes. Voor de pennen, haal de doppen en scherpe uiteinden. Dat is het! U kunt leggen deze in het bijzijn van uw kat en hij zal zeker liefde te spelen met de stokjes.
  • Staart-stick. Je zal een twee meter lange stok nodig, een twee-voet vastgezet met twee-inch lange stof, vulling, uw basis naaisetje, en sterke lijm. Maak de staart door het vouwen van het doek horizontaal in de helft, met de goede kant naar elkaar. Steek de randen van het weefsel, waardoor slechts een zijde open. Zet hem rechtop en vul met vulling. Nu kan nemen u ervoor kiezen om steek het open uiteinde gesloten of stop de twee meter lange stok door zijn mond en gebruik maken van lijm op de gevulde staart kleven. Tease uw kat door het vastgrijpen van de stok en met hem te achtervolgen de gevulde staart.

Deze goedkope en goedkope projecten zijn iets van uw kat zal zeker dankbaar voor. Veel plezier met hem en geniet!