E2y

Hoe om te helpen uw huisdier te gaan met het verlies van een ander huisdier

Omgaan met de dood van een geliefd huisdier is heel moeilijk voor ons allemaal, waarvoor langdurige sessies van verdriet, gevoelens van leegte en niet slechts een paar tranen. Maar we vergeten vaak dat de strijd ook moeilijk is voor een overlevende huisdier die heeft verloren een metgezel. Zelfs als uw huisdieren niet leek ongelooflijk dichtbij, ze hebben zonder twijfel een sterkere band dan was zichtbaar duidelijk. Zeer waarschijnlijk zie je tekenen van rouw en verdriet in het gedrag van uw huisdier. Wij danken onze huisdieren alle steun en liefde die we kunnen bieden in hun tijd van nood, hebben ze niet daar geweest om te ondersteunen en van ons houden?

 1. Laat het dode huisdier lichaam om je te overleven huisdier, wanneer dat mogelijk is. Toestaan van uw huisdier overlevende deze gelegenheid kan haar potentieel angst te verlichten en maken de rouwperiode gladder.
 2. Hoe kunt u zien of uw huisdier is treuren?
  • U ziet mogelijk een verlies van eetlust en enthousiasme voor voedsel en water.
  • Sommige huisdieren zullen afdwalen het huis onrustig.
  • Rouwen huisdieren mogen vertonen een gebrek aan energie en alleen door te brengen meer tijd.
  • Vaak eigenaren van gezelschapsdieren merken steeg vocalisaties die vaak klinken wanhopig of treurig, als in een gejank of gehuil.
  Hoe om te helpen uw huisdier te gaan met het verlies van een ander huisdier. Laat het dode huisdier lichaam om je te overleven huisdier, wanneer dat mogelijk is.
  Hoe om te helpen uw huisdier te gaan met het verlies van een ander huisdier. Laat het dode huisdier lichaam om je te overleven huisdier, wanneer dat mogelijk is.
 3. Douche uw rouwende met liefdevolle aandacht. Nu meer dan ooit, moet hij zich geliefd voelen door jou. Dit is de belangrijkste stap die u kunt nemen om uw rouwende huisdier omgaan met de dood van een ander huisdier. Breng meer tijd door met uw huisdier. Als de harige vriend is op zijn eigen, zitten met hem en aai hem, of breng hem naar de plaats waar je was en hem aanmoedigen om te blijven.
 4. Huisdieren lezen en nemen vaak je stemming Het is waar -. Als je verdrietig bent, uw huisdier weet het en je verdriet kunnen beïnvloeden haar stemming. Dit is niet om te suggereren dat je probeert om je eigen natuurlijke rouwproces te omzeilen. Rouw is een onderdeel van de genezing immers. Maar als je praat met je overleven huisdier, zo vrolijk en levendig mogelijk te maken. Je bent zo centraal in het leven van uw huisdier dat dit gebaar alleen kan troost te brengen naar het hart van uw huisdier.
 5. Mocht u veranderen van uw huisdier routine? Je zou in de verleiding om dat te doen voelen, vooral als uw huisdier is minder eten en lijkt helaas unenergetic. Maar probeer niet te schudden van uw routine te drastisch op dit moment, omdat de normale routine al is niet meer wat het geweest is. Je moet nog steeds bieden voedsel en water op dezelfde tijden en op dezelfde plaats als voorheen. Je moet ook nog zelf beschikbaar om uw huisdier te maken op ongeveer dezelfde tijden die gebruikelijk zijn geworden om uw huisdier.

  Echter, er zijn een aantal handige manieren om uw huisdier routine te veranderen. Denk na over de activiteiten die uw huisdier van oudsher enorm van genoten - misschien gaan wandelen, of spelen met een muis speelgoed - en een inspanning leveren om uw huisdier te vermaken met deze activiteiten op een dagelijkse basis. Als ze al deel uitmaakten van het dagelijks uw huisdier routine, geef je metgezel met een beetje meer van deze activiteiten. Een huisdier herstelt op een vergelijkbare manier als een persoon, na al, wanneer stress zwaar weegt op ons verstand, niet we soms verlichting te vinden in joggen, werken in de tuin of misschien zelfs video games?

 6. Mocht je een ander huisdier naar de andere te vervangen? Voor een aantal van dezelfde redenen gearticuleerd voor, dit is waarschijnlijk niet de beste manier om uw rouwende huisdier troosten na het verlies van een ander huisdier. Denk aan de regel over gang van zaken in dit emotioneel turbulente tijd. Het introduceren van een nieuwe metgezel op dit punt zou kunnen verlaten uw oude huisdier volkomen verward en rammelde.
  Hoe kunt u zien of uw huisdier is treuren? Douche uw rouwende met liefdevolle aandacht.
  Hoe kunt u zien of uw huisdier is treuren? Douche uw rouwende met liefdevolle aandacht.

  Maar buiten dat, de beslissing om een nieuw huisdier welkom is een te worden gemaakt in de aard van de sobere, nuchtere toestand dat is waarschijnlijk niet mogelijk onmiddellijk na de dood van een huisdier. Het zou niet eerlijk zijn voor de nieuwe huisdier te worden behandeld als een vervanging, en kan leiden tot verdriet van uw kant wanneer het duidelijk wordt dat er geen vervanging van een overleden huisdier. Huisdieren zowel nieuwe als oude zal detecteren dat teleurstelling en niet weten hoe ze wijs uit te worden.

De beste medicijn voor herstel van uw huisdier is uw liefdevolle aandacht. Zorg voor liefde, stabiliteit en recreatie voor uw huisdier als ze natuurlijk treurt om haar verloren metgezel, en je zult ontdekken dat, net zo natuurlijk, ze zullen komen van die rouwende graag aan uw zijde.