E2y

Hoe om op natuurlijke wijze te ontdoen van kat geur

Soms kan het hebben van een huisdier een beetje lastig

Soms kan het hebben van een huisdier een beetje lastig. Het is nog een dier die in menselijke omgeving. Ze kunnen kloppen dingen neer of kauwen op de verkeerde kleren. Je kunt ze niet kwalijk nemen, omdat ze dieren en zou niet beter weten. Het enige wat je kunt doen is het opschonen van hun messes en probeert ze te trainen niet om opnieuw te doen.

Katten maken goede huisdieren

Katten maken goede huisdieren. Ze zijn lief wezens en hoeven niet veel onderhoud. Echter, soms kunnen ze echt invloed hebben op de manier waarop uw huis ruikt. Cat geur kan een echte overlast voor huiseigenaren zijn. Meestal is de geur toegeschreven aan urine van een kat. Deze geur kan sijpelen in uw vloeren en kleding als je het niet goed te behandelen is. U kunt natuurlijk ontdoen van kat geur te krijgen alleen maar door het mengen van een paar vloeistoffen. Hier is hoe:

Hoe om op natuurlijke wijze te ontdoen van kat geur. Baking soda en waterstofperoxide.
Hoe om op natuurlijke wijze te ontdoen van kat geur. Baking soda en waterstofperoxide.

Droog de plek. Als u probeert te bereiken een plek waar het bewijs is nog vers (dat wil zeggen de urine heeft nog drogen) jezelf een hoop papieren handdoeken of oude vodden. Geniet van de vloeistof is het niet droog wrijven. Als uw huisdier geplast op een tapijt of tapijt, schar het gebied om te proberen om te genieten van zoveel vloeistof als mogelijk. Papieren handdoeken zijn gemakkelijk wegwerp, maar zorg ervoor dat je oude vodden die je kunt weg te doen met, omdat u niet ze te gebruiken voor iets anders meer te gebruiken.

Azijn oplossing. Maak een azijn en water

Azijn oplossing. Maak een azijn en water. Meng in drie delen warm water met een deel witte azijn. Giet dit mengsel op het gebied en laat het zitten. Gebruik papieren zakdoekjes of een oude lap om echt te werken in de azijn oplossing. Droog de plek en herhaal het proces totdat u zich te ontdoen van de stank.

Baking soda en waterstofperoxide. Als uw kat heeft geplast op een tapijt of vloerkleed, toe te voegen in deze volgende stap. Giet zuiveringszout over het gebied. Goed bedekken. U moet ¾ kopje van 3% waterstofperoxide-oplossing (een theelepel waterstofperoxide gemengd met een kopje water). Meng in deze een eetlepel van je favoriete wasmiddel. Roer goed. Giet dit over de baking soda. Neem een oude borstel, een die je kunt doen zonder en werken de hele zaak in het tapijt. Je moet echt in de vezels. Daarna vacuüm ter plaatse om zich te ontdoen van residuen.

Apple cider azijn. Voor geuren op je kleding, voeg ongeveer een vierde van een kopje appel cider azijn om uw wasgoed bij het wassen. Dit samen met uw wasmiddel wast de stank af en maak je kleren ruiken appels.

Soms kan het hebben van een huisdier een beetje lastig. Katten maken goede huisdieren.
Soms kan het hebben van een huisdier een beetje lastig. Katten maken goede huisdieren.

Scented omgeving. Om zich te ontdoen van de resterende effecten, vul uw huis met geurkaarsen en andere aromatische dingen zoals bloemen. Zij zullen maskeren onaangename geuren en geven uw huis een mooi stukje van frisheid aan.

U heeft een geweldig huisdier kat

U heeft een geweldig huisdier kat. Naast het krijgen van harige, kan dingen stinken. De beste manier om zich te ontdoen van de kat ruikt natuurlijk is om een goede voorraad van gewone dingen, zoals baking soda, azijn en waterstofperoxide. Deze vloeistoffen kunnen ontdoen van de vieze geur en geven u gemoedsrust de volgende keer dat uw kat besluit om in bed plassen.