E2y

Hoe ervoor zorgen dat uw kat gebruikt de kattenbak

Eenvoudige stappen om een schoon huis te houden

Je zou verbaasd zijn hoe snel kittens af te halen op het gebruik van een kattenbak. In tegenstelling tot honden, is er praktisch geen zindelijkheidstraining betrokken. Helaas, soms de kleinste verandering in de omgeving van uw kat zal haar om te stoppen met behulp van de kattenbak, en vind andere plaatsen in uw huis plaats. Hier is een stap-voor-stap manier om te helpen uw kat te gebruiken haar kattenbak elke keer.

Stap 1

Kies een geschikte doos. Dit punt kan niet genoeg worden benadrukt. Uw kat moet willen en in staat zijn om de kattenbak te gebruiken.

Als u een kitten, dan de zijkanten van de doos moet laag genoeg zijn, waar ze kunnen in-en uitstappen gemakkelijk.

Als u meerdere katten, dan moet je een veelvoud kattenbakken. Elke kat moet haar eigen.

Probeer een die een afneembare kap heeft te krijgen. Veel katten zoals de extra privacy, terwijl anderen dat niet doen. Omdat je nog niet kent, is het een goed idee om een die een optionele kap moet kopen.

Stap 2

Hoe ervoor zorgen dat uw kat gebruikt de kattenbak. Kies een geschikte doos.
Hoe ervoor zorgen dat uw kat gebruikt de kattenbak. Kies een geschikte doos.

Kies een goede plaats voor de box. Je hebt waarschijnlijk niet genieten van het gebruik van de badkamer in het bijzijn van je hele familie, dus dit toepassen gevoel om uw kat. De meeste katten liever gaan naar de kattenbak op een rustige tijd waarin er niet veel mensen in de buurt.

Plaats de kattenbak niet in de luidruchtigste ruimte van uw huis. In plaats daarvan, in een rustig hoekje of badkamer. Als je een groot huis, dan wilt u misschien overwegen om meer dan een doos voor elke kat.

Als je een hond, dan moet hij niet in staat zijn om de kattenbak te gaan. Ten eerste kan hij proberen om uw kat last van wanneer ze moet vrede. Ten tweede, jonge pups staan bekend om te eten wat uw kitten achter zich laat.

Stap 3

Introduceer uw kat in de doos. Van het kijken naar hun moeders, veel kittens af te halen op een goede zindelijkheidstraining. Hun natuurlijke instinct zorgt ervoor dat ze om te zoeken naar zand of losse modder.

Wanneer u uw kat mee naar huis nemen, plaatst haar in de kattenbak. Verplaats haar poten rond, zodat ze kan voelen het nest als ze krassen.

Eenvoudige stappen om een schoon huis te houden. Kies een goede plaats voor de box.
Eenvoudige stappen om een schoon huis te houden. Kies een goede plaats voor de box.

Herhaal dit proces een paar keer gedurende de dag. Je zou verbaasd zijn hoe snel uw kitten leert.

Als het kitten gebruik maakt van de badkamer in een andere plaats dan de kattenbak, kies dan niet boos. Ze zullen niet begrijpen waarom je boos bent. In plaats daarvan, grondig reinigen het gebied en opnieuw haar naar de box weer.

Stap 4

Vermijd veel voorkomende problemen.

  • Mee naar huis een nieuwe box of vervanging van het strooisel kan ertoe leiden dat uw kat om geen gebruik van de doos.
  • Nest is een grote zorg. Het kan zijn dat meerdere soorten proberen voordat uw kat is gelukkig. Als uw kitten nog steeds weigert om de doos te gebruiken, dan ga je gang en verander het nest.
  • Als je voortdurend de locatie van de doos, dan kan dit verstoren uw kat. Ze zal niet willen zoeken naar haar badkamer meerdere keren per dag meer dan je zou doen.
  • In sommige gevallen kan stress-gerelateerde problemen ertoe leiden dat uw kat om te stoppen met het gebruik van de doos. Als je mee naar huis een nieuw huisdier of als uw hond hinderlijk is voor haar, dan is ze misschien te krijgen om de doos te gebruiken.
  • Hygiëne is een van de meest voorkomende oorzaken van eliminatie problemen. Katten zijn schoon. Gewoon kijken naar hen: ze zelf schoonmaakt meerdere keren per dag. Als u niet schoon te maken hun dozen ten minste dagelijks (twee keer per dag of meer heeft de voorkeur), dan zullen ze gewoon weigeren om het te gebruiken.

Stap 5

Vertrouw op deze gemeenschappelijke oplossingen. Alle problemen moeten voorzichtig behandeld worden. Je moet nooit boos met uw kat, omdat ze niet begrijpen waarom je boos bent. Als ze niet met behulp van de doos als gevolg van stress-gerelateerde problemen, dan woede en schreeuwen zal alleen toe te voegen aan haar stress.

  • Elke keer als u het nest, opnieuw uw kitten of volwassen kat in de doos. Elk nest heeft een andere geur en textuur, zodat uw kat kan niet erkennen dat het nest.
  • Zodra u een nestje dat uw kat graag, hou je eraan. Het heeft geen zin bij het nemen van het risico van uw kat niet met behulp van de doos. Vaak hoef je niet te houden aan de specifieke merk, maar je moet vasthouden aan de textuur. Bijvoorbeeld, als ze een fan van nest met kristallen, kies dan niet mee naar huis nest zonder kristallen.
  • Weg met de stress in haar leven. Scheid haar en de hond of nieuwe huisdier.
  • Houd de kattenbak schoon en op dezelfde locatie.
Artikel geschreven door Shelly Seigler. Zoek Elite huisdier producten tegen lage prijzen met Discount Pet Mall.