E2y

Hoe uw kat te houden van het doden van vogels

Katten zijn van nature geneigd zijn om naar te kijken, stalken en probeert een "prooi" zij zien, zoals de vogels in je achtertuin te vangen. U moet maatregelen nemen om de vogels te beschermen tegen uw kat, tenzij je kijkt uit naar het ontvangen van een dode vogel als een "prijs" op uw veranda. Hier is hoe u uw kat te houden van het doden van vogels:

Hoe uw kat te houden van het doden van vogels. Gebruik een halsband met een belletje.
Hoe uw kat te houden van het doden van vogels. Gebruik een halsband met een belletje.
  1. Houd uw kat binnen. De enige trefzekere methode om het houden van uw kat uit om vogels te doden is om hem weg te houden van hen door het binnen houden van hem. Indoor katten kunnen nog steeds de praktijk hun jacht vaardigheden, maar op speelgoed, niet op levende vogels. Als u laat uw kat buiten te spelen of te zwerven rond, probeer het niet te doen rond zonsopgang. Dit is wanneer de vogels in je achtertuin zal het meest actief zijn, en wanneer uw kat is het meest waarschijnlijk om ze te vangen.
  2. Gebruik een halsband met een belletje. Uw indoor-outdoor kat moet al het dragen van een kraag voor identificatiedoeleinden. Voeg eenvoudig een klein belletje aan de halsband. Het klinkt als de kat beweegt, niet uit hoe langzaam hij probeert te kruipen naar de vogels. Deze waarschuwing geeft uw achtertuin vogels genoeg tijd om weg te komen van uw kat. Een klok is een uitstekende optie voor degenen die willen hun kat buiten laten, maar hebben een tuin die is te groot voor hen om hun kat nauw kijken de hele tijd. Het is eenvoudig en doeltreffend, en constant werken aan uw kant niet nodig.
  3. Schik uw tuin wijselijk. Maak het moeilijker voor uw kat om vogels te doden door het houden hem weg van vogelvoeders en birdbaths. Planten struiken en planten in gebieden die een afstand van vogel attracties zodat uw kat er niet kan verbergen om vogels te doden. Regelen van kippengaas rond vogelvoeders en baden kunnen ook weg te houden van uw kat. Vogelvoeders moet in de lucht hoog worden geplaatst, weg van alles wat uw kat kan klimmen tot aan de feeder te bereiken. Als uw feeders zijn op berichten, kies PVC of metalen die, niet houten degenen die uw kat kan klimmen.
  4. Trimmen van uw kat klauwen. Met getrimd klauwen, zal uw kat het moeilijker om omhoog te klimmen omheiningen of andere objecten om de vogels te helpen realiseren, en zullen minder snel om ze te vangen als hij krijgt niet dicht. Niet declaw uw kat, die pijnlijk is voor hen. Als u niet wilt dat zijn nagels routinematig knippen, kunt u zachte covers voor uw kat klauwen die hetzelfde effect zal hebben.
  5. Zorg voor gewonde vogels. Als je vind een gewonde vogels in uw tuin, contact opnemen met het dichtstbijzijnde wildlife revalidatiecentrum voor instructies over wat te doen met het. Met uw zorg, kunt u in staat de vogel levend te houden en terug te sturen naar uw tuin.

Het hebben van een kat is een heel leuk, behalve wanneer ze beginnen mee naar huis dode vogels die ze hebben gevangen in uw tuin. Terwijl uw kat kan nog steeds af en vang een vogel, zullen deze stappen sterk verminderen het vermogen van uw kat aan uw achtertuin vogels te doden.