E2y

Koop huisdier ziektekostenverzekering: informatie over huisdier verzekering plannen

Krijg tips om huisdierenverzekering vergelijken

Je houdt van je huisdier en zelfs niet aan denken hem ziek of voorzien van een ongeval. Pet Health Insurance kan u met een gerust hart als hij behoefte aan uitgebreide of medische zorg. De gemoedsrust voortkomt uit de wetenschap dat je niet hoeft uit te spreken over het leven van uw huisdier op basis van hoeveel de operatie of behandeling kosten te maken.

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare verzekering plan, er zijn verschillende goede vragen te stellen:

Koop huisdier ziektekostenverzekering: informatie over huisdier verzekering plannen. Is er een wachttijd vanaf het moment dat u zich aanmeldt tot het plan ingaat?
Koop huisdier ziektekostenverzekering: informatie over huisdier verzekering plannen. Is er een wachttijd vanaf het moment dat u zich aanmeldt tot het plan ingaat?
  1. Is er een wachttijd vanaf het moment dat u zich aanmeldt tot het plan ingaat? De meeste plannen hebben een wachttijd van een tot 14 dagen vanaf het moment dat u invullen van de aanvraag tot aan het moment van het plan in werking. Sommige hebben ook eisen dat u uw huisdier naar de dierenarts voor een checkup en leggen de resultaten voordat het plan actief is.
  2. Hoe wordt een claim verwerkt of betaald? In de meeste gevallen betaalt u uw dierenarts, dan is de verzekeraar vergoedt. Let op: dit is verschillend van de manier waarop de meeste ziektekostenverzekering plannen werken voor mensen.
  3. De meeste bedrijven betalen je een redelijke dierenarts heffing op basis van het landelijk gemiddelde. Dit kan een goede omgeving zijn om verder te onderzoeken. Bijvoorbeeld, het bedrijf dat u op zoek bent naar overwegen wat het nationale gemiddelde voor een kantoor te bezoeken?
  4. Wat is het eigen risico? Sommige bedrijven hebben per incident eigen risico, anderen hebben een per jaar aftrekbaar. Neem contact op met de informatie van de individuele onderneming om te zien wat het beleid is.
  5. Wat zijn de uitsluitingen? Sommige plannen zijn exclusief bepaalde rassen of ziekten. De meeste zijn exclusief reeds bestaande aandoeningen. Als u een oudere huisdier, kunt u ook willen vragen of er leeftijd uitsluitingen.
  6. Kunt u een dierenarts of heeft uw verzekeringsmaatschappij over een netwerk? De meeste bedrijven zullen u toestaan om een dierenarts te gebruiken, maar een paar vereisen dat u een in de lijst in zijn voorkeursnetwerk kiezen.
  7. Wat betekent het plan te dekken? De meeste bedrijven bieden verschillende plannen, en de prijs punten. Sommige zijn all-in, en zelfs voor routinematige zorg, zoals foto's, en sterilisatie of castratie. Anderen hebben een hoger eigen risico en alleen betrekking hebben noodprocedures. U kunt zelf bepalen welk plan voldoet aan uw wensen en uw portemonnee. All-inclusive-versies hebben meestal een hogere prijs dan de veiligheidsvoorraden dekking.
  8. Is er een maximale dekking? Sommige plannen hebben een maximale dekking, en anderen hebben een maximum per gebeurtenis of per jaar betalen.
  9. Wat zijn de betalingsmogelijkheden Meestal?, Het is een maandelijkse of jaarlijkse betaling plan. Veel accepteren credit card betalingen of cheques.
  10. Hoeveel kost het plan kosten? Deze zal variëren. De meeste plannen bieden een multipet korting. Misschien wilt u huisdierenverzekering vergelijken en citaten te krijgen van een paar bedrijven alvorens een definitief besluit. Er zijn verschillende websites die citaten uit verschillende bedrijven aan te bieden. U kunt "huisdier verzekering" ook de stekker in een query in uw favoriete zoekmachine en vergelijk het aanbod van verzekeringsmaatschappijen, zoals veterinaire Verzekering van het Huisdier en PetCare Verzekering van het Huisdier. U moet dit doen, zelfs als u al een bepaald bedrijf in het achterhoofd.

Het stellen van de bovenstaande vragen zal u helpen het huisdier verzekeringsmaatschappij die het beste werkt voor u en uw hond. Neem contact op met uw staat verzekering commissaris, om zeker te zijn van de onderneming die u overweegt heeft een goede track record. Zodra u een selectie gemaakt, vul het aanvraagformulier en hebben de vereiste controles afgerond.

Zorg ervoor dat u weet hoe u uw plan te gebruiken voordat er een ongeval of ziekte.