E2y

Koop een geit

Iedereen die heeft een groot gazon maaien

Iedereen die heeft een groot gazon maaien, of pogingen om borstel te controleren op hun areaal is waarschijnlijk ten minste een keer nagedacht over het kopen van een geit. Geiten zijn schattig, intelligent, en hun voortdurende begrazing kan helpen bezuinigen op erf en tuin onderhoud klusjes. Hoewel dit klinkt misschien als het perfecte huisdier, er is veel meer rekening te houden voordat je koopt een geit.

Koop een geit. Hier zijn een aantal factoren te overwegen alvorens naar huis een geit als huisdier.
Koop een geit. Hier zijn een aantal factoren te overwegen alvorens naar huis een geit als huisdier.

Hier zijn een aantal factoren te overwegen alvorens naar huis een geit als huisdier:

Levensduur: Iedereen die overweegt om het even welk soort huisdier nodig heeft om te oordelen dat een huisdier is voor het leven, en de vaststelling van een geit kan een veel langere inzet dan een ander soort huisdier. Geiten leven gemiddeld tien tot vijftien jaar, maar zijn gekend om te leven voor zo lang als dertig jaar met de juiste zorg. Overweeg zorgvuldig als u bereid bent om dit soort levenslange verbintenis maken voordat u besluit om een schattige baby geit te kopen.

Maatschappelijke behoeften: Hoewel ze misschien niet vormen kudden, zoals hun neven, schapen, geiten zijn dieren die graag deel uitmaken van een sociale hiërarchie. Ze zijn het gelukkigst wanneer ze in het gezelschap van andere dieren, mensen of andere geiten. Dit kan in je voordeel werken bij het trainen van hen, als een geit kan komen aan de eigenaar te zien als de kudde leider en leert om te komen wanneer je belt en je te volgen rond. Als u geen andere dieren in huis te hebben, overwegen de aanschaf van twee geiten, zodat ze gezelschap hebben tijdens de dag wanneer u weg bent van huis.

Iedereen die heeft een groot gazon maaien. Maatschappelijke behoeften.
Iedereen die heeft een groot gazon maaien. Maatschappelijke behoeften.

Containment: Geiten zijn beroemd omdat bijna onmogelijk te houden omheind inch Geiten zijn nieuwsgierig, intelligent, en hardnekkig. Elke vorm van hek u opgemaakt kan worden overwonnen door een geit, of ze het springen, klimmen, of gewoon kauwen doorheen. Geiten zijn ook te ontsnappen kunstenaars die kunnen openen, zelfs bijna elke vorm van vergrendeling. Onderzoek uw afrastering keuzes goed voor het plegen van de aankoop van een geit. Geiten ook niet graag om buiten in de elementen te allen tijde, en zal een beschutting van een soort in hun kraal nodig hebben.

Medische behoeften: Terwijl geiten kan lijken gemakkelijk te onderhouden, kunnen ze medische problemen. Plan om je geit te nemen naar een dierenarts op jaarbasis voor vaccinaties en ups controleren. Bovendien, wanneer je een geit adopteren, een plan voor regelmatige hoef reinigen en trimmen als een deel van de kosten in verband met geit eigendom. Een hoefsmid zal moeten komen om de zes maanden of zo om je geit de voeten te behouden. Omdat ze zullen bijna alles eten, moeten de eigenaars altijd waakzaam en nauwlettend toezien op hun geit gezondheid. Geiten kunnen gaan van gezond naar doodziek heel snel, dus regelmatige verzorging en contact is essentieel voor het houden van uw geiten wel goed.