E2y

Kitten opleiding en informatie voor baby kittens en huiskatten

Help kitty naar zijn nieuwe thuis aan te passen aan deze kat training tips

Er zijn weinig dingen zo schattig als baby kittens. Enige tijd te leren hoe om te trainen hen zal veel gemakkelijker dan te proberen om slechte gewoonten ongedaan te maken bij oudere katten. Er zijn verschillende dingen te overwegen bij het leren over hun ontwikkeling. Dit artikel geeft u basisinformatie te helpen uw nieuwe "baby" aan te passen aan zijn nieuwe thuis. Als uw nieuwe metgezel groeit, wil je weten hoe je goed te verzorgen voor haar en zorg ervoor dat ze nog steeds goed gedragen.

  1. Plaats niet te veel uw kitten de eerste paar dagen of weken breng je haar naar huis. Training is een geleidelijk proces. Introduceer haar op een dag op een moment naar de kamers in uw huis, zorg ervoor dat ze altijd weet waar haar voedsel, water en kattenbak zijn gevestigd. Dit is belangrijk, zodat uw kitten niet een al te benadrukt, terwijl het krijgen van u en haar nieuwe huis te leren kennen.
  2. Houd uw kitten uit de buurt van andere huisdieren in het begin. Wanneer u ze te introduceren, toezicht op hen en bereid zijn om ze te scheiden mocht dat nodig zijn. Sommige deskundigen adviseren het baden huisdieren vlak voordat je introduceren, zodat ze elkaar ruiken.
  3. Het opzetten van een kattenbak (haar bezit als je andere katten) met een paar centimeter van zwerfvuil in het, uit de buurt van haar bron van voedsel. Kattenbak training voor een nieuwe kitten is heel anders dan wat je te bieden voor uw oudere katten. Katten verzorging met betrekking tot kattenbakken voor oudere, getrainde katten is veel gemakkelijker als ze vaak delen een kattenbak als ze zich comfortabel met elkaar. Uw baby kitty heeft zijn eigen kattenbak. Met uw nieuwe kitten, wees bereid om schep het materiaal twee keer per dag. Als ze minder dan 3 maanden oud is, moet u geen gebruik maken van een samenklontering nest; klonteren nesten kan leiden tot problemen in de spijsvertering van de kittens minder dan drie maanden oud zijn. Haar te leren de gebruiken kattenbakvulling dozen , zet haar in de doos en sleep haar poot door het nest. De meeste van hen erachter te komen wat te doen vanaf hier, maar gewoon om er zeker van, plaatst haar in de kattenbak na het eten, in de ochtend, voor het slapen gaan en na ze slaapt. De meeste zullen leren hoe kattenbakken snel te gebruiken, maar als de jouwe niet, overwegen of de kattenbak te dicht bij voedsel van het kitten wel of niet worden gehouden schoon genoeg. Nooit, nooit slaan of straffen een kitten dat de kattenbak mist, maar geef haar traktaties en positieve woorden voor het gebruik van het goed.
  4. Geef uw kitten een krabpaal en haar laten zien wat mee doen. U kunt de kat krabpaal meer bruikbaar door wrijven catnip op. Als je begrijpt wat haar krabmeubel of de vloer, maken de plek minder aantrekkelijk te bedekken met aluminiumfolie, dubbelzijdige tape of zetten van een net of tule over de bovenkant van het. Ze zelden van het geluid aluminiumfolie maakt, doen ze niet graag om hun poten vast op tape, en ze een hekel krijgen van hun klauwen blijven haken als ze dat zou doen op verrekening of tule.
    Volwassen katten blijven krabpalen genieten dus zorg ervoor om het te houden rond als uw kitten groeit.
  5. Gebruik positieve bekrachtiging. Als u haar op te vangen met behulp van de kattenbak of het gebruik van de krabpaal, zijn bereid met positieve woorden, strelen en een snelle traktatie. Kitten gedrag kan worden gevormd door consistent gebruik van positieve bekrachtiging.
  6. Leer uw kitten hoe om te spelen. Hoewel dit lijkt misschien gezond verstand als het gaat om de algehele kitten informatie, hebben sommige mensen niet echt beseffen het belang van hen te leren spelen. Wij allemaal over eens dat het erg leuk als ze bespringen vingers en tenen. Maar ze zullen blijven deze als ze katten, en het is niet zo leuk, maar pijnlijk. Geef haar speelgoed dat ze kunnen met een dergelijke spelen als een sok gevuld met catnip en genaaid gesloten. Als uw kitten bespringt uw vingers of tenen, geven een hoge toon ruis of vertel haar 'NEE' stevig. Niet slaan haar voor ongepaste spelen, maar geef haar traktaties, positieve woorden en aaien haar toen ze speelt op de juiste wijze. Het eindresultaat zal passende kat gedrag als ze ouder wordt.
  7. Als u besluit om uw kat te disciplineren, aanbevolen vele deskundigen met behulp van de spuit fles methode, spaarzaam. Geef haar een snel spuiten met een spuit fles gevuld met water als ze iets doet wat je niet bevalt, zoals krabmeubel of springen op tellers of tabellen . Veel deskundigen debatteren over de effectiviteit van deze methode, omdat katten hebben de neiging om terug te slaan met andere slechte gedrag of om hetzelfde gedrag toch blijven doen. Als u dit combineert deze methode met positieve versterking (traktaties, strelen en positieve woorden) zul je waarschijnlijk zien betere resultaten van uw training strategieën.
  8. Voor meer informatie over de zorg voor en het trainen van uw kitten of huisdier katten te vinden, lees een aantal boeken over het onderwerp. Hoewel er tal van boeken over de verzorging van katten, adviseer ik Kitten Care & Training: Een Owner's Guide naar een Gelukkig Gezond Pet door Amy D. Shojai en Kitten Training for Kids door Sarah Whitehead en Jane Burton.
Kitten opleiding en informatie voor baby kittens en huiskatten. Plaats niet te veel uw kitten de eerste paar dagen of weken breng je haar naar huis.
Kitten opleiding en informatie voor baby kittens en huiskatten. Plaats niet te veel uw kitten de eerste paar dagen of weken breng je haar naar huis.

Vergeet niet dat u ook waardevolle ervaring leren als de nieuwe eigenaar van een huisdier kitten, vooral als het je eerste. Consequent is de sleutel voor alle huisdier ouders, maar vooral ook de belangrijkste factor is om uw nieuwe familielid onvoorwaardelijk lief te hebben.